Muškarac novčano kažnjen zbog vrijeđanja policije: Evo što im je napisao na Facebooku

Autor: Poslovni.hr , 30. studeni 2018. u 08:21
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Komentar je objavljen 8. siječnja 2017. na Facebook stranici Zagrebačke panorame, ispod vijesti o tome da je neki vozač projurio kroz crveno i umalo pregazio policajca

Muškarac iz Koprivničko-križevačke županije novčano je kažnjen zbog vrijeđanja policije na Facebooku.

'Jake snage MUP-a idioti'. Zbog te je rečenice objavljene na Facebooku Prekršajni sud u Koprivnici kaznio 54-godišnjeg Mladena M. iz Koprivničko-križevačke županije s 375 kuna, javlja Večernji.

Muškarca je prijavila splitska policija zbog narušavanja javnog reda i mira vrijeđanjem i omalovažavanjem policijskih službenika na profilu dostupnom javnosti. Osuđeni se nije pojavio na suđenju jer je u inozemstvu, a u pisanoj izjavio branio se da se ne osjeća krivim jer svaki prekršaj mora imati vrijeme i mjesto počinjenja, te kontekst.

Komentar je objavljen 8. siječnja 2017. na Facebook stranici Zagrebačke panorame, ispod vijesti o tome da je neki vozač projurio kroz crveno i umalo pregazio policajca. Sud je objavljeni komentar ocijenio kao vrijeđanje i omalovažavanje policijskih službenika i obavljanja službene dužnosti.

Komentari (1)
Pogledajte sve

niti 1948 nije bilo gore sto se tice javne rijeci.
a kada u predstavi iz vagine izvlace zastavu republike hrvatske onda to nije vrijedjanje vec umjetnost. i nitko da ista poduzme.
pre pre jadno u kojem drustvu zivimo

New Report

Close