Ministarstvo: Poplavljenima najpotrebnija voda i higijenske potrepštine

Autor: Poslovni.hr/Hina , 19. svibanj 2014. u 11:02
Photo: Goran Ferbezar/PIXSELL

Tijekom jučerašnjeg dana i jutros u poplavljena područja upučeno je pet kamiona i dva kombija prikupljene humanitarne pomoći i potrepština.

Ministarstvo socijalne politike i mladih (MSPM) poručilo je danas da su stanovnicima poplavljenih područja u Slavoniji najpotrebnija pitka voda i higijenske potrepštine, a humanitarna pomoći i dalje se prikuplja u prostorijama Ministarstva socijalne politike i mladih u Savskoj cesti 66, u Zagrebu.

Želimo se zahvaliti svim građanima koju su donirali i pomogli te istaknuti kako je od sada najpotrebnija donacija pitka voda, izjavila je jutros Hini glasnogovornica ministarstva Kristina Samardžić.

Tijekom jučerašnjeg dana i jutros u poplavljena područja upučeno je pet kamiona i dva kombija prikupljene humanitarne pomoći i potrepština.

Humanitarna pomoć prikuplja se do daljnjega u prostorijama Ministarstva u Savskoj 66, gdje su 24 sata dežurni djelatnici Ministarstva, građani ili volonteri koji preuzimaju pomoć i distribuiraju je na ugrožena područja.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ja uopće ne shvaćam ovo.

Pa ima Agrokor, Konzum i Jamnica.

Koliko ja znam Agrokor je dobio puno poticaja na račun zemljišta u Slavoniji.

Sada bi bilo normalno da mjesec dana opskrbljuje pogođeno područje besplatno s vodom i prehrambenim proizvodima.

Kao njihova donacija.

Da malo vrati tim krajevima, na čiji račun dobro živi i zarađuje.

I zbog čega se stalno građane poziva, a ne i tvrtke, naročito ove koje su pod državnim vlasništvom, ili koriste državne poticaje.

Zar ova jadna sirotinja i dalje treba davati.

Malo bi i firme trebale pokazati hrvatsku solidarnost.

Lp

New Report

Close