Milanović završio posjet Ljubljani

Autor: Poslovni.hr/Hina , 02. travanj 2013. u 17:18
Zoran Milanović (Photo: Daniel Kasap/PIXSELL)

Hrvatski premijer i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić prisustvovali su tijekom prijepodneva činu ratifikacije hrvatskog pristupnog ugovora.

 Hrvatski premijer Zoran Milanović završio je u utorak poslijepodne, susretima s čelnikom slovenskih Socijalnih demokrata (SD) Igorom Lukšičem i s gradonačelnikom Ljubljane Zoranom Jankovićem, svoj posjet Sloveniji, tijekom kojega je prisustvovao ratifikaciji hrvatskog pristupnog ugovora s EU.

Hrvatski premijer i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić prisustvovali su tijekom prijepodneva činu ratifikacije hrvatskog pristupnog ugovora s Europskom unijom u slovenskom parlamentu, a tijekom posjeta susreli su se s najvišim slovenskim dužnosnicima.

Rano poslijepodne nazočili su i svečanom ručku koji je za njih te za slovensku premijerku Alenku Bratušek i ministra vanjskih poslova Karla Erjavca priredio slovenski predsjednik Borut Pahor.

Nakon toga, Milanović se u sjedištu stranke slovenskih Socijalnih demokrata susreo s predsjednikom te stranke Igorom Lukšičem, a potom se nakratko sastao i s ljubljanskim gradonačelnikom Zoranom Jankovićem. Nakon ovih susreta nije bilo izjava.

Komentirajte prvi

New Report

Close