Malom investicijom u dom spriječite velike troškove

Autor: Poslovni.hr , 25. studeni 2015. u 10:39
Foto: Croatia osiguranje

Iako mnogo građana osiguranje imovine smatra nepotrebnim troškom, uz dobru policu ono vam može uštedjeti novac.

Iako često toga nismo svjesni, istraživanja su pokazala da se najveći broj šteta događa upravo u našem vlastitom domu. Iako postoji niz preventivnih mjera koje možemo poduzeti, na mnoge rizike, poput prirodnih nepogoda, ipak nije moguće utjecati. Iako ne možemo predvidjeti ili spriječiti olujno nevrjeme, udar groma ili požar, možemo se protiv njih osigurati i biti sigurni da nam bilo kakva nastala šteta ne može prouzročiti značajne financijske gubitke i osiromašiti naš kućni proračun.

Iako mnogo građana osiguranje imovine smatra nepotrebnim troškom, uz dobru policu ono vam može uštedjeti novac. Riječ je o maloj mjesečnoj investiciji, u visini prosječnog računa za struju, koje će vas poštedjeti svih velikih troškova i izdataka u vrijeme kada vam oni najmanje trebaju.

Bilo da se radi o kući, stanu, vikendici ili apartmanu, nepredviđena šteta uglavnom dovodi od značajnih financijskih izdataka, a to je moguće spriječiti aktivacijom adekvatne police osiguranja.

Imovina nisu samo četiri zida

Naime, policom Croatia Imovina uz vlastitu nekretninu imate mogućnost osigurati sve stvari koje služe za uređenje doma te za osobnu upotrebu i potrošnju kao što su odjeća, namještaj, kućanski uređaji i druga imovina unutar vaša četiri zida.

Ugovaranjem imovinskog osiguranja Croatia Imovina vaš će dom biti osiguran za čak 16 rizika, među kojima su provale, požari, oluje i puknuća cijevi. Kuća, stan, vikendica ili apartman – sve su to nekretnine koje možete osigurati u Croatia osiguranju, ali treba naglasiti da „imovina“ ne znači samo objekt.

Ako osiguranje Croatia Imovina ugovorite do kraja godine na poklon dobivate dodatno osiguranje. Riječ je o usluzi Moj majstor koja podrazumijeva pružanje pomoći osiguraniku 24 sata na dan, kada su vam potrebne hitne intervencije u situacijama kada je bitna brza reakcija. Više informacija saznajte na 0800 1884 ili na www.crosig.hr.

Komentirajte prvi

New Report

Close