Lovrinović odbio dati podršku Vladi: Važnije mi je zaštititi vlastiti obraz

Autor: Poslovni.hr/H , 23. siječanj 2016. u 08:18
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

“Ne vjerujem da će se ići u dobrom smjeru i ja vam, na žalost, ne mogu dati povjerenje, zbog građana kojima sam obećao. Važnije mi je zaštititi vlastiti obraz i interese građana”, kazao je Lovrinović

Zastupnik Mosta Ivan Lovrinović izjavio je u petak navečer da neće podržati Vladu mandatara Tihomira Oreškovića jer je, tvrdi, Most odustao od ključnih momenata ekonomskog programa na temelju kojega je stekao povjerenje birača.

 Lovrinović je ocijenio kako sporazum koji su navečer potpisali Most i Domoljubna koalicija pokazuje kako "fali znanja, odlučnosti i profesionalnosti".
"Ne vjerujem da će se ići u dobrom smjeru i ja vam, na žalost, ne mogu dati povjerenje, zbog građana kojima sam obećao. Važnije mi je zaštititi vlastiti obraz i interese građana", kazao je Lovrinović u pojedinačnoj raspravi u Saboru i dodao kako će se ispričati Vladi ako ga svojim potezima demantira.
 "Došlo vrijeme da otvoreno jedni drugima kažemo u oči što mislimo, dosta je bilo ulagivanja i šupljih govora", poručio je.
 Lovrinović tvrdi kako je program s kojim je Most išao u kampanju srezan do neprepoznatljivosti, kako se ne spominje monetarna reforma te kako o monetarnoj politici Hrvatske govore samo strani bankari.
 "Kao autor značajnog dijela gospodarskog programa Mosta osjećam se izigranim, kao i svi koji su glasali za Most", rekao je Lovrinović.

Komentari (3)
Pogledajte sve

Koji obraz on može zaštiti ?

Kao prvo trebalo bi provjeriti njegovo znanje i njegov doktorat.

Nešto tu ne štima , da iz dana u dan daje intervjue a svi ekonomisti su protiv njegovih prijedloga.

Gospodine za čisti je obraz malo kasno.
To ste morali prije misliti.

Ja sam tu pisao s kime idete u koaliciju, i da zbog toga reformi neće biti.

Svaki Mostovac je kriv za to što je prevario svoje birače.

Ni Jadransko more, a kamoli Neretva Vam neće isprati Vaš obraz.

Čekamo izjavu Grmoje o tom čudnom postupku, da li ima nekakvu anonimnu prijavu da je Lovrinović pratio sam sebe. Da nema ratnog zločinca i optuženog gradonačelnika i naknadno kupljene “naučnice” i par kupljenih manjinaca ništa od podrške i što se može očekivati od tako okupljenog društva, možda reforme ? Zaboravih i na “stručnjaka” koji voli brzo voziti po Mađarskoj i koji se jadan nada nekoj sinekuri. Dno dna koje bi trebalo pokrenuti Hrvatsku.

New Report

Close