Laboratorijske pretrage moći ćete obaviti u Konzumu?!

Autor: Poslovni.hr , 20. svibanj 2015. u 14:23
Foto: Pixsell

Obavljanje laboratorijskih pretraga vrši se u zasebnim prostorijama prodajnih mjesta Konzuma.

AVIVA laboratorijski pregledi po promotivnim cijenama od sada se mogu obaviti i u Konzum prodavaonicama.

Kako piše na web stranici Konzuma, obavljanje laboratorijskih pretraga vrši se u zasebnim prostorijama prodajnih mjesta Konzuma, u kontroliranim uvjetima koji udovoljavaju zahtjevima zdravlja i sigurnosti, a sve analize obavljaju se u medicinsko – biokemijskom laboratoriju Poliklinike Aviva. 

Nalazi se podižu na istom mjestu idući dan, a nalazi laboratorijskih pretraga napravljenih u subotu podižu se na info pultu Konzum prodavaonice u ponedjeljak. 

Određeni nalazi čekaju se duže vrijeme.

No, zainteresirani za pretrage koji su jučer pokušali doći do podrobnijih informacija o mogućnosti obavljanja pretraga u sklopu pojedinih Konzuma, telefonski su dobili informaciju da to neće biti moguće nego da se ipak jave u polikliniku Aviva. 

Službeno objašnjenje zatražili smo i od Konzuma. 

Komentari (11)
Pogledajte sve


A koja je razlika između Apoteka i Boje i lakova ?

Priznajte da ste jadni i ljubomorni na poduzetnika Todorića i opljačkanog Peveca ?


najbolje da sve organizira u kioscima Tiska, Vi niste pročitali članak, krenulo se bez odgovarajućih odobrenja i uvjeta, da je to netko drugi napravio, već bi njemu vadili krv, slažem se da treba ulagati, ali neka napravi koliko toliko normalne uvjete, dogradi objekte pokraj trgovačkih centara, ovo mi je ipak malo kokošarski za premoćnog Todu, kad vidim da gume, brikete, kemiju, boje, drži u istom prostoru sa prehranom, znam da to ne može svatko

A koja je razlika između Apoteka i Boje i lakova ?

Priznajte da ste jadni i ljubomorni na poduzetnika Todorića i opljačkanog Peveca ?

Totalne gluposti i birokracija. Slažem se da je smiješno da se to radi u dućanima ali ne vidim koja je razlika između pulta u Konzumu i pulta u ljekarni.

Tamo ćete doći i napraviti isto ali će vam biti normalno zbog ambijenta. A u biti vam krv, bris ili što već uzima praktikantica (studentica farmacije pa čak i PBA-a koja ima kutu pa izgleda uvjerljivije. 🙂

Već dugo gledam i svaki put se potvrdi, Toda je ovim nadmašio Peveca. Pevec je nekome smetao i prikazan kao prjestupnik. Todi je dupušteno daleko više nego Pevecu i on izigrava nekog uspješnog magnata a u stvari je obični kokošar u državi bez pravila.

New Report

Close