Komunalni redari će vas moći legitimirati i ulaziti vam u dvorište

Autor: Poslovni.hr/Hina , 08. veljača 2018. u 14:24
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Sad će, kako bi utvrdili činjenično stanje moći ući u nečije dvorište, legitimirati osobu i imat će mogućnost protiv te osobe, ako je prekršila neki zakon, podnijeti prekršajnu prijavu.

Predrag Štromar je u pogledu novog Zakona o komunalnom gospodarstvu koji daje šire ovlasti komunalnim redarima kazao da oni neće biti komunalni policajci, dodavši da su do sada redari imali problema u obavljanju svog posla jer nisu mogli legitimirati osobu koja je napravila neki nered u prostoru.

Sad će, kako bi utvrdili činjenično stanje moći ući u nečije dvorište, legitimirati osobu i imat će mogućnost protiv te osobe, ako je prekršila neki zakon, podnijeti prekršajnu prijavu, dodaje.

Komentari (35)
Pogledajte sve


***tipični levičarski parazit koji izmišlja, izvrče i otvoreno laže… kad se već osvrćeš na moje stare postove o bitcoinu, navedi gdje sam ja to napisao da ga ne prodajem, a još sam na Krakenu gdje je fiat od prvog dana…da bar ja za tebe mogu reći da si "pametni Hrvat", ali nisi nijedno ni drugo, pa zato citiram što sam ti već napisao "da si samo 100 kuna stavio sa strane za svaki tvoj k.retenski post danas bi imao milijune"

Dovoljno je samo ovo iz demizonkinog posta citirati :

” ja sam u kriptovalutama zahvaljujući belju, zato te se i sjećam otamo, ono kad je Toda treba dati ponudu, hanfa donijela odluku pa na kraju ništa…nakon toga sam ušao u kriptovalute razočaran u ikakvu zaštitu dioničara na hrvatskom tržištu kapitala… ja sam samo na kupnjama minera, isprva s3 pa do zadnje s9 vratio ni neznam broj puta više love nego sam uložio, da opće rast bitcoina ne računam…prije 4-5 godina prvih 9 mjeseci struje za minere sam tupson tada platio oko 16 bitcoina, onda znaš koliko sam iskopao…zato me tvoja dušebrižnost za moj novac na Krakenu nasmijava, niti ću izgubiti na Krakenu niti će Kraken barem ove godine ikoga prevariti za jedan jedini cent…” zavrsen citat 🙂
Ponistena Hanfina odluka za belje bila je 2011. Cijena bitcoin od 0.33 do 4 dolara.

da ne ostane sve samo na rekla kazala, evo sramotnog prijedloga zakona
https://vlada.gov.hr/UserDocsImages//Sjednice/2017/12%20prosinac/72%20sjednica%20VRH//72%20-%202.pdf

***tipični levičarski parazit koji izmišlja, izvrče i otvoreno laže… kad se već osvrćeš na moje stare postove o bitcoinu, navedi gdje sam ja to napisao da ga ne prodajem, a još sam na Krakenu gdje je fiat od prvog dana…da bar ja za tebe mogu reći da si “pametni Hrvat”, ali nisi nijedno ni drugo, pa zato citiram što sam ti već napisao “da si samo 100 kuna stavio sa strane za svaki tvoj k.retenski post danas bi imao milijune”



Demižonka tebi zaista i nije sve jasno. To je prijedlog zakona koji ide u Sabor. Zaista je takav prijedllog zakona napisan.
Ali za razumjeti je i tebe. Zasigurno ti se pomutilo u glavi od silnih novaca jer si se po vlastitoj izjavi ostavio dionica još 2011 godine kada je poništena obveza javne ponude za Belje. Tada si se, po vlatitoj izjavi, prebacio na Bitcoine i od tada ulažeš u Bitcoin. Obzirom da je 2011 Bitcoin vrijedio 33 cent do 4 dolara krajem 2011, a danas je bitcoin oko 8000 dolara vjerojatno si sada neizmjerno bogat.
Što se ti sada uzrujavaš oko svega toga ? Svijet je tvoj 🙂 Kod vas u Pametnom, pardon Živom Zidu sve zabavni likovi 🙂

**osjećam li to dašak levičarske ljubomore kod tebe? dok sam ja ulagao ti si s.rao ovdje po forumu i sad sam ti ja kriv…da si samo 100 kuna stavio sa strane za svaki tvoj k.retenski post danas bi imao milijune… a u vezi Pametnog i Zivog zida, to opće nemreš staviti u isti kontekst…Pametno, čista sdp izmišljotina komunjarskih parazita koje nitko ne podržava, a živi zid, nakupina neznalica koja želi nešto promjeniti, nezna što, a htjela bi to još jučer…ukratko, kakam ti se i na pametno i na živi zid koji su izmišljeni da skrenu pažnju s dva najveća problem a ikad – sdp i hdz
[/quote]
Ahaaaa..blago tebi tako bogatom…ne da nisi u krivu sto osjecas zavist u mojim riječima, nego sam ti zaista zavidna sto si, po tvojim rijecima, kupovao bitcoin po 33 centa do 4 dolara , a sada je 8000 dolara, ali jos ga ne prodajes. Pa ti si bolji od Buffeta 🙂
Pravi si pametni Hrvat :). Da sam barem ja tako kao ti 🙁 Da si džeparac uložio danas si bogat. :)))

New Report

Close