Komunalni redari će vas moći legitimirati i ulaziti vam u dvorište

Naslovnica Forum Komentari članaka Komunalni redari će vas moći legitimirati i ulaziti vam u dvorište

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Oni majkemi nisu normalni. Samo me policija ima pravo traziti osobnu buduci da je ona zaduzena za odrzavanje reda i mira te ima iskljucivi monopol sile unutar drzave, a ovo je vec stvaranje parapolicijskih snaga, a da toga nisu ni svjesni… Ili jesu…

Postajemo turbo policijska država! Sad će nam lokalni službenici sa srednjom školom, bez naloga suda, protivno Ustavu upadati u dvorišta i kuće!? Pa ovi nisu normalni, zaista nisu normalni!
A što tek reći za ovaj podmukli pokušaj uvođenja poreza na nekretnine u vidu komunalne naknade??? Iako se kom.nakn. plaća za pruženu komunalnu uslugu u ISTOM obimu i za noviju i za stariju nekretninu i bez obzira na broj stanara u njoj, oni to žele različito naplaćivati?!? Ovo je sumrak razuma i demokracije, ja ću zbog ovoga po prvi put glasati za ŽIVI ZID na idućim izborima jer bolja je i njihova anarhija nego ovo ludilo koje žele uvesti HDZ i HNS!!!

Ignore: KressoM, delux

sada će tek biti prevaranata i lopovluka kod starijeg pučanstva.jadni naši starci, već su ih svakakvi lažnjaci varali sad će i ovi.

ja mislim da je vrijeme da svi moraju nositi osobnu kartu oko vrata, a svaki susret s bilo kojom službenom osobom bude popraćen nekom prijavom, kaznom i sl. ali ne bih se složio da odmah imaju pravo udarati

sljedeći korak bit će čipiranje dvonožne stoke (jer to šutke prihvaćamo) i go pro kamera svakome na glavu tako da nema dilema gdje si i što radiš u bilo kojem trenutku.
samo jedna riječ za sve ovo: STRAŠNO!


ja mislim da je vrijeme da svi moraju nositi osobnu kartu oko vrata, a svaki susret s bilo kojom službenom osobom bude popraćen nekom prijavom, kaznom i sl. ali ne bih se složio da odmah imaju pravo udarati

jedan priručni elektrošoker riješit će i tu dilemu

sada će naše krvoločne džukele imati još nekoga potrgati osim jadnih poštara

Postoji tzv. trespassing pa mogu dobit i metak jer smo mi narod jako plašljiv od lopova…..bit će još više ovih kokošara uhljeba koji za 100 kn rade čuda!

Mnogi hrvatski ljevičari sve više podsjećaju na golubove. Ima ih puno, ne služe ničemu, a prije nego odu sve zaseru.

Napises na lesu “protected by Smith&Wesson” pa neka udje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Bez sudskog naloga ni policija mi nema kaj tražiti na dvorišu.

U moje dvorište neće ući. Nek u sandučiću ostavi datum, kad dolazi, pa ćemo šetati po mojem
posjedu zajedno….ako sam dobre volje.

Reći ću da mi je ukrao nešto iz dvorišta i prijaviti ga policiji- ako ustraje u nakani- da će šetati slobodno…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

…komunalni redar će odgovarati – za svaki nestanak stvari iz dvorišta, svaku slomljenu stvar u dvorištu,
za sve što god – da se desi….pa, neka odgovara sudu , što je radio u dvorištu , vlasnika kojeg nema
kod kuće…….bit će kriv za sve. Ako je to cilj- onda u redu.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Ajmo opet negativna selekcija! Znaci ti ljudi moraju imati poprilicne veze da budu komunalni redari ali toliko nesposobni da im je setnjica po gradu maksimalni intelektualni domet.
Mene nece legitimirati nitko osim policije, nitko mi u dvoriste nece uci bez naloga.
Zanimljivija mi je cinjenica sto po citavoj drzavi stoje neodrzavane nekretnine koje ruse vrijednost okolice i nitkom nista, za to treba opaliti drankonsku kaznu.

To si oni samo misle da mi moze uci u dvoriste bez naloga

New Report

Close