Komadina: General koji se olako rješava svojih časnika ostaje sam

Autor: Poslovni.hr/Hina , 07. svibanj 2014. u 16:30
Photo: Petar Glebov/PIXSELL

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izjavio je danas u Opatiji kako predsjednik SDP-a Zoran Milanović u slučaju Linić više nema njegovu potporu.

Potpredsjednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadina izjavio je danas u Opatiji kako predsjednik SDP-a Zoran Milanović u slučaju Linić više nema njegovu potporu, dodajući da general koji se olako rješava svojih časnika vrlo često ostaje na kraju sam.

Zlatko Komadina bio je u Opatiji na predstavljanju fotomonografije "Primorsko-goranska županija iz zraka", koja obuhvaća dokumentarističko-umjetnički pregled svih jedinica lokalne samouprave snimljenih iz zraka. Autori fotografija su poznati riječki fotografi Petar Fabijan, Nenad Reberšak, Damir Škomrlj i Silvano Ježina, a tekst za monografiju napisao je Edi Jurković.

Zlatko Komadina ocijenio je na predstavljanju da je riječ o izvrsnom djelu majstora fotografije. "Rijetki su ljepotu naše županije, njeno bogatstvo i raznolikost mogli vidjeti na ovakav način – iz zraka", rekao je.

Na pitanje novinara ima li predsjednik stranke i dalje njegovu potporu, Komadina je odgovorio: "Nema. U posljednjem slučaju kadroviranja, u slučaju gospodina Linića – nema. General koji se olako rješeva svojih časnika vrlo često ostaje na kraju sam."

Komentirajte prvi

New Report

Close