Kerum: Ja sam bio i ostao najveći gazda u gradu!

Autor: Poslovni.hr/Hina , 18. travanj 2013. u 20:04
Željko Kerum; Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Na pitanje u kakvom stanju ostavlja gradsku blagajnu nakon četverogodišnjeg gradonačelničkog mandata, Kerum je kazao kako je “grad bogat i gradska blagajna može funkcionirati”.

 Splitski gradonačelnik i predsjednik Hrvatske građanske stranke (HGS) Željko Kerum odgovorio je danas novinarima na upite u vezi sa sudbinom njegove tvrtke kako je on bio i ostao najveći gazda u Splitu.

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Splita Sanja Bilač danas je optužila Keruma kako duguje više od 20 milijuna kuna poreza državi, a grad ostavlja u dugu većem od 350 milijuna kuna te da bi zbog takvih dugova trebao završiti u zatvoru.

Na pitanje novinara kako komentira te izjave Sanje Bilač, Kerum je kazao: "Jel', onda pitajte nju zašto je to rekla, ne bih komentirao damu".

Slijedilo je novinarsko pitanje koliki su dugovi njegove tvrtke, a Kerum je odgovorio: "Moja je tvrtka bila i ostala, ja sam bio i ostao najveći gazda u gradu".

A na pitanje u kakvom stanju ostavlja gradsku blagajnu nakon četverogodišnjeg gradonačelničkog mandata, Kerum je kazao kako je "grad bogat i gradska blagajna može funkcionirati".

Komentirajte prvi

New Report

Close