Karamarko: Zviždanje Milanoviću bacilo sjenu na proslavu u Kninu

Autor: Poslovni.hr/Hina , 05. kolovoz 2013. u 17:06
Photo: Jurica Galoic/PIXSELL

Karamarko je, ipak, ponovio da je Milanovićeva politika Hrvatsku “gospodarski i svjetonazorski upropastila”.

Zviždanje premijeru Zoranu Milanoviću bacilo je sjenu na veličanstvenu proslavu, ali za to ne treba tražiti krivca, izjavio je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko, komentirajući zvižduke i negodovanja kojima je danas prekidan premijerov govor na središnjoj proslavi Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu.

"Nisam zadovoljan, mislim da je to bacilo sjenu na proslavu koja je doista veličanstvena", rekao je Karamarko novinarima u Kninu, ističući kako bi nezadovoljstvo Milanovićevim razmišljanjima, izričajem i politikom koju vodi trebalo izraziti na izborima.

Karamarko je, ipak, ponovio da je Milanovićeva politika Hrvatsku "gospodarski i svjetonazorski upropastila".

Upitan tko je kriv za zviždanje premijeru, odgovorio je kako ne bi tražio krivca jer je danas veliki dan i posebna proslava. Naglasio je kako današnja svečanost Dana pobjede i domovinske zahvalnosti ima novu dimenziju, jer je skinuto stalno opterećenje s Domovinskog rata i "sada je svima jasno da smo dobili državu u poštenoj borbi, obranili se i oslobodili svoju zemlju".

Ministar branitelja Predrag Matić izjavio je kako je "jako teško" doživio zviždanje premijeru Milanoviću.

"Demokracija dopušta svašta, međutim ovo je danas bilo mjesto na kojem nešto slavimo", dodao je, istaknuvši da su Oružane snage i Ministarstvo branitelja u zadnjih nekoliko mjeseci mukotrpno radili na organizaciji proslave, kojoj su po prvi put nakon oslobađajuće presude u Haagu nazočili generali Ante Gotovina i Mladen Markač.

"Po prvi puta u 18 godina nakon vojnoredarstvene operacije 'Oluja' danas je na svečanosti govorio hrvatski branitelj (general Damir Krstičević). I, šta još hoćete", poručio je ministar Matić.

Po njegovim riječima, oni koji su zviždali "više govore o sebi, nego što bi mogli drugoga povrijediti". "Narodna poslovica kaže da će glupana i kvrgavih grana uvijek biti", zaključio je Matić.

Komentari (2)
Pogledajte sve

A po cemu se to tvoja politika razlikuje od Milanoviceve?

stefica50:
Bravo g.Kosor tako se govori,a oni primitivci ,nek se stalno vracaju unatrag,
nezadovoljstvo nek iskazu na izborima,,
****
Twixer:
Po cemu su ti ljudi primitivni?

Primitivni mogu jednino biti zbog toga sto iz svog dzepa placaju nesposobne i arogantne politicare.

Politicare placa narod pa onda valjda ima pravo izreziti zadovoljstvo ili nezadovoljstvo njihovim radom.

New Report

Close