Karamarko: Milanovićev odlazak je nečuven

Autor: Agencija VLM , 10. travanj 2013. u 15:39
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Razloge za to može se naći u odnosu predsjednika Sabora i premijer. Ovo nije viđeno da premijer preuzima vođenje sjednice – rekao je o premijerovom napuštanju sabornice Gordan Jandroković.

Na iznenadni izlazak premijera Milanovića iz sabornice oporba je reagirala traženjem stanke, koja je odobrena tek nakon što je završeno aktualno prijepodne, a predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko medijima je izjavio kako ga je izlazak iznenadio.

– Čini mi se da je to jedna prepotencija koja nije dobra, doista se brinem, a napuštanje Sabora vrhunac je svega. Ne znam što je htio postići – rekao je Karamarko i dodao kako je izlazak nečuven.

Njegov stranački kolega Gordan Jandroković, nakon čijeg pitanja je Milanović napustio sabornicu, rekao je kako mu nije bila namjera isprovocirati premijerov izlazak.

– Razloge za to može se naći u odnosu predsjednika Sabora i premijer. Ovo nije viđeno da premijer preuzima vođenje sjednice – rekao je Jandroković.

Glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan izlazak je opravdao time da je premijer imao unaprijed dogovorene obaveze.

– Znate da zadnja dva dana nije bio u Hrvatskoj, pa ima obaveza. Otišao je nakon što za njega više nije bilo predviđenih pitanja. Tako je bilo dogovoreno s predsjednikom Sabora – rekao je Dragovan. 

Komentirajte prvi

New Report

Close