Kako IT može pomoći u upravljanju bolnicama?

Autor: Objava za medije , 18. rujan 2013. u 11:12
Press foto

Druga Hospital Days konferencija o poslovnim i tehnološkim rješenjima za bolnice održat će se od 21. do 23. listopada 2013. godine u Opatiji.

Druga Hospital Days konferencija o poslovnim i tehnološkim rješenjima za bolnice održat će se od 21. do 23. listopada 2013. godine u Opatiji.

Fokus ovogodišnje konferencije bit će na poslovanju bolnica, a informatika će se provlačiti kroz sve ključne teme: upravljanje bolnicama, smanjenje troškova zdravstvenog sustava, eZdravlje, budućnost zdravstva, kvaliteta zdravstvene skrbi, poboljšanje zadovoljstva pacijenata, njega pacijenata i potrošnja lijekova. Prvi dan konferencije uglavnom je namijenjen korisnicima IN2 informacijskog sustava za bolnice, a drugi i treći sastojat će se od okruglih stolova i predavanja o navedenim temama.

„Godinama radeći u zdravstvu, prepoznali smo potrebu organiziranja konferencije koja će svojim temama zainteresirati i okupiti predstavnike državnih institucija, ministarstva, vodećih ljudi bolničkih ustanova, informatičke i medicinske stručnjake. Iz tog razloga Hospital daysi nisu samo tehnološka konferencija te na njima raspravljamo i o izazovima vezanima uz poslovanje bolnica, strategiju zdravstva, poslovanje u EU. Osim toga vidjet ćemo kako informatika može pomoći i koji su najnoviji trendovi i iskustva u području IT rješenja za bolnice i eZdravlje.“ – rekao je direktor konferencije Danijel Budaković.

Hospital Daysi imat će i svoj izložbeni dio na kojem će partneri i sponzori predstaviti svoja hardverska i softverska rješenja  s područja zdravstva. Očekuje se da će konferenciju posjetiti više od 350 sudionika iz Hrvatske i regije, profesionalaca i stručnjaka s područja s područja informatike i zdravstva. Cijena kotizacije iznosi 1440 kuna plus PDV za uplate do 4. listopada, odnosno 1920 kuna plus PDV za prijave nakon tog datuma.

Organizator je softverska tvrtka IN2 uz partnere Hrvatski Telekom i Samsung, a konferenciju podržavaju još zlatni sponzori Agfa, IBM, Microsoft i Oracle, srebrni sponzor Infokod te medijski pokrovitelji Poslovni dnevnik, ICTbusiness.info, Pharmabiz i Tportal.

Više informacija dostupno je na internet adresi http://hospital.in2.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close