Kajin: Županica Lovrić-Merzel je Crvenkapica u odnosu prema vodećim ljudima u Istri

Autor: Poslovni.hr/Hina , 03. veljača 2014. u 16:03
Damir Kajin. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli da je sisačko-moslovačka županica Marina Lovrić-Merzel “Crvenkapica u odnosu prema vodećim ljudima u Istarskoj županiji”.

Nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin ocijenio je na današnjoj konferenciji za novinare u Puli da je sisačko-moslovačka županica Marina Lovrić-Merzel "Crvenkapica u odnosu prema vodećim ljudima u Istarskoj županiji".

Naime, po njegovim riječima, u Istri se svaki medijski nastup kupuje te Istarska županija samo na medije i intelektualne usluge, kako je rekao, na godinu "troši oko 30 milijuna kuna".

"Spasa nema dok DORH ne uđe u DORH jer – tko može štititi vlast koja s milijun eura ne poštujući nikakve javne natječaje kupuje medije i novine pretvara u fotoalbume, a televizije u kućni video", istaknuo je Kajin.

Dodao je kako Hrvatsku iz teškoga gospodarskog stanja ne mogu izvući "ni Jakovčić ni njegovi prijatelji Bandić i Gabrić", nego isključivo Vlada i sami građani, i to uz velika odricanja.

Do jučer je "IDS dizao revoluciju protiv ove Vlade i premijera Milanovića", a sada ona, budući da je Jakovčić kao predstavnik te stranke na sigurnome mjestu na listi za europski parlament, istaknuo je Kajin, "više nema alternative".

Na pitanje novinara jesu li županije, koje, po njegovim tvrdnjama, troše toliko novca, uopće potrebne, Kajin je odgovorio kako se država treba reorganizirati na području socijale, zdravstva, državne uprave i lokalne samouprave jer u suprotnome, kako je rekao, "nećemo preživjeti".

"Hrvatska ima sigurno previše županija, ali Istra je neupitna", zaključio je Damir Kajin.

Komentirajte prvi

New Report

Close