Kajin: IDS bi se mogao preimenovati u istražni demokrati savez

Autor: Agencija VLM , 27. siječanj 2014. u 15:23
Dusko Marusic/PIXSELL

Kajin je još jednom uputio strelicu prema Ivanu Jakovčiću kazavši kako je zbog mjesta na izbornoj listi za EU parlament zabravio sve što je dosada izrekao o Zoranu Milanoviću, Plominu C na ugljen.

DS bi se mogao preimenovati u "istražni demokratski savez", kazao je danas u Puli nezavisni saborski zastupnik Damir Kajin zaključivši kako se u gotovo svakoj istarskoj lokalnoj samoupravi provodi istraga, od rovinjske bolnice, porečke veletržnice, vodnjanske uljare do Mirne.

Govoreći o susretu Kukuriku koalicije, Kajin je još jednom uputio strelicu prema Ivanu Jakovčiću kazavši kako je zbog mjesta na izbornoj listi za EU parlament zabravio sve što je dosada izrekao o Zoranu Milanoviću, Plominu C na ugljen. Uvjeren je da će ovoga puta IDS na izborima za EU parlament puno manje glasova nego li na parlamentarnim izborima 2011.

Ponovio je da Istra stagnira zbog nepotizma i zapošljavanja stranačkih istomišljenika i još jednom krenuo objašnjavati namjere premijera Zorana Milanovića.

– Nikada nije radio protiv Istre, 2013. godine Vlada je Istri dala milijardu i 300 milijuna kuna, a 95 posto je otišlo tamo gdje je na vlasti IDS – kazao je Kajin uvjeren kako će i ove godine ponoviti isti scenarij, IDS će ponovno dobiti novac i nastaviti po starome.

Komentirajte prvi

New Report

Close