Hrvatska dobila novi brend u autobusnom prijevozu: Moderni autobusi imaju besplatni WiFi, USB utičnice…

Autor: Poslovni.hr , 20. prosinac 2017. u 12:03
Foto: press

S obzirom na promjenu imena, novi vizualni identitet dobiti će sjedišta tvrtki u Rijeci, Osijeku i Požegi, 27 kolodvora kojima tvrtka upravlja kao i vozni park od preko 600 vozila.

Arriva, članica Deutsche Bahn grupe, na hrvatskom je tržištu prisutna od 2013. posredstvom Panturista, a nakon nedavnog preuzimanja Autotrans grupe, odlučila se za promjenu imena brenda i vizualnog identiteta svih tvrtki te sveobuhvatno unapređenje poslovnih procesa sa još snažnijom orijentacijom na korisnike i njihove potrebe.

„Želimo da svi naši korisnici Arriva brend doživljavaju kao spoj kvalitete, sigurnosti, inovativnosti i ekološke osviještenosti jer ga kao takvog i gradimo. Visoku kvalitetu usluge jamčimo modernim voznim parkom opremljen USB utičnicama i gratis WiFi uslugom, predanost održavanju visokih standarda sigurnosti na cestama dokazujemo korištenjem najnovije tehnologije, kontinuiranom provjerom sigurnosti svih vozila u floti i sustavnim treningom vozača, inovativnost se najbolje ogleda u razvoju digitalne ponude, a o ekološkoj osviještenosti nabolje govori sustavno investiranje u vozila koja ostvaruje niske emisije ispušnih plinova.“ – izjavio je Dražen Divjak generalni direktor Arriva Hrvatska.

S obzirom na promjenu imena, novi vizualni identitet dobiti će sjedišta tvrtki u Rijeci, Osijeku i Požegi, 27 kolodvora kojima tvrtka upravlja kao i vozni park od preko 600 vozila, a cjelokupan proces rebrendinga odvijati će se tijekom čitave 2018. godine.

Komentari (1)
Pogledajte sve

ne treba wifi… dajte vi rađe da budu autobusi čisti!

New Report

Close