HGK na sajmu inovacija BAU 2017.

Autor: Poslovni dnevnik , 16. siječanj 2017. u 21:59
Mirjana Čagalj, potpredsjednica HGK za graditeljstvo, promet i veze

BAU je vodeći sajam za inovacije u sistemima graditeljstva, zelenoj i energetskoj gradnji te arhitekturi.

U Münchenu je otvoren najveći europski sajam građevnih materijala BAU München gdje prvi put u organizaciji Hrvatske gospodarske izlaže osam hrvatskih proizvođača građevnih materijala.

Na ovogodišnjem sajmu će se od 16.do 21. siječnja, na više od 180.000 četvornih metara izložbenog prostora, predstaviti čak 2015 tvrtki iz cijelog svijeta. Očekuje se da će Sajam BAU posjetiti više od tristo tisuća posjetitelja što dovoljno svjedoči o važnosti prisustva hrvatskih tvrtki koje se žele afirmirati na europskom i svjetskom tržištu.  "Očekujemo unaprjeđenje poslovnih kontakata i nove poslovne dogovore", izjavila je potpredsjednica HGK za graditeljstvo, promet i veze Mirjana Čagalj.  

BAU je vodeći sajam za inovacije u sistemima graditeljstva, zelenoj i energetskoj gradnji te arhitekturi. Usmjeren je na energetsku učinkovitost, solarna rješenja, brave i sigurnost, izradu i proizvodnju bravarije (PVC, aluminijske i drvene) te metalne konstrukcije.Hrvatskim tvrtkama potporu će dolaskom dati i predsjednik HGK Luka Burilović, a na štandu Hrvatske gospodarske komore izlagat će tvrtke: A.B.S. Pićan, BMB-invest Sveti Ivan Zelina, Decora stil Sesvete, FOM Zagreb, Lokve, Lož metalpres Plešce, KAZ Zagreb, Kajfa PVC Gornji Stupnik. 

Komentirajte prvi

New Report

Close