Gradonačelnik Miletić primio predstavnike američke Winebow grupe

Autor: Poslovni.hr , 04. svibanj 2015. u 09:14
Thinkstock

Predstavnici „The winebowgroup“ istaknuli su kako su vinoljubci sve više zainteresirani za podrijetlo vina i tradiciju iz koje dolazi te kako im se Istra čini kao dobra destinacija za vinski razvoj.

Predstavnici Winebow grupe ovih su dana u posjetu Puli, točnije, našem poznatom istarskom vinaru, Brunu Trapanu. Ovoga puta odlučili su se posjetiti, kako su rekli, sve poznatiju regiju dobrih vina, koja dobiva sve više mjesta na američkim policama, regiju Istru.

„Prije svega, drago mi je da se naši kvalitetni proizvodi već godinama brendiraju u svijetu. Pula je možda mali grad, ali imamo velike kapacitete i planove za daljnji razvoj turizma i poljoprivrede,“ poručio je Miletić.

Predstavnici „The winebowgroup“ istaknuli su kako su vinoljubci sve više zainteresirani za podrijetlo vina i tradiciju iz koje dolazi te kako im se Istra čini kao dobra destinacija za vinski razvoj. Gradonačelnik Miletić ih je dodatno upoznao s poviješću Pule i razvojem Istre te im zaželio ugodan boravak u gradu. Winebow Grupa se sastoji od nacionalnih uvoznika i distribucijskih kuća koje nude sveobuhvatne portfelje finog vina iz cijelog svijeta .

Komentirajte prvi

New Report

Close