Gordan Radin nakon četiri godine odlazi iz Todorićeva koncerna

Autor: Suzana Varošanec , 25. srpanj 2014. u 09:51
Goran Radin/Marko Prpić/PIXSELL

Izvršni potpredsjednik za ljudske resurse i pravne poslove napušta koncern.

Agrokor napušta Gordan Radin, izvršni potpredsjednik za ljudske resurse te pravne i opće poslove, potvrdila je direktorica Agrokorova Ureda za odnose s javnošću Anja Linić.

"Možemo potvrditi da će Gordan Radin nakon uspješne karijere u Agrokoru istu nastaviti izvan koncerna", stoji u pismenom odgovoru na upit Poslovnog dnevnika. S obzirom na važnost kompanije koja je najveći privatni poslodavac u zemlji te završen veliki posao preuzimanja Mercatora, Radinov odlazak plijeni pozornost. O razlozima napuštanja te i te kako važne funkcije ipak može se samo nagađati.

Prema jednoj kuloarskoj verziji, navodno je dogovor od početka bio uvezan s pravničkim poslom na projektu preuzimanja Mercatora. No, za to nismo uspjeli dobiti potvrdu u koncernu. S Radinovim odlaskom otvoreno je i pitanje tko će biti nasljednik. Kao važno kadrovsko pojačanje Radin je u Agrokor došao 2010. Prije toga bio je u upravama Dukata i Lura ulaganja. Obavljao je niz funkcija u državnoj upravi: 1991. bio je tajnik Vlade, 1993. savjetnik Veleposlanstva Hrvatske u SAD-u, a 1995. šef kabineta predsjednika Tuđmana. 

Komentari (5)
Pogledajte sve

koliko insajdera agrokora komentira….kaj se ne boje sankcija?

Slijede masovni otkazi u Agrokoru… 😉

Čovjek se zaželio normalnog radnog mjesta.
Ipak rad u takvoj kompaniji, pa za vladu i državu…
Sam Bog mu je pomogao da i dan danas stoji na nogama ponosan na svoja djela.

Koja je uloga te funkcije – da nađe one koji će raditi za 3.000 i po cijeli dan stajati na nogama ili tražiti Upravu po sistemu jel se netko zove Ivana ili Jozo…??

New Report

Close