FOTO/VIDEO: Ovim privatnim iznajmljivačima isplatio se trud – izabrani su među tisućama drugih

Autor: Marija Crnjak , 21. ožujak 2018. u 13:14
FOTO: Press

Dobitnici nagrade Booking Hero osvojili su iznose od 5000 od 25.000 eura za putovanja putem Booking.com platforme.

Od tisuća priča koje su se putem društvenih mreža prijavile na natječaj online platforme Booking.com "Booking Hero", u kojem se traže primjeri predanosti i ljubaznosti turističkih djelatnika, Booking.com odabrao je tri priče, o vjenčanju iz snova u New Yorku, pustolovini u planinama Šri Lanke i potrazi za obiteljskim korijenima u Škotskoj.

Vlasnica smještaja s doručkom u Škotskoj kanadskom gostu pomogla je da pronađe kuću u kojoj je rođen njegov otac prije nego što je obitelj emigrirala u Sjevernu Ameriku, recepcionistica u hotelu belgijskoj mladenki spasila je fotografiranje u Central Parku, a trudna vlasnica objekta na Šri Lanki otvorila je objekt kako bi pomogla ozlijeđenom planinaru iz Nizozemske.

Dobitnici nagrade Booking Hero osvojili su iznose od 5000  od 25.000 eura za putovanja putem Booking.com platforme.

“Jako cijenimo izniman angažman i predanost naših partnera diljem svijeta. Oni svakodnevno ulažu jako puno truda u svoje poslovanje i u pružanje iznimnih doživljaja svojim gostima,” kaže Peter Verhoeven, potpredsjednik odjela Podrške za partnere u Booking.com-u. “Ove tri nevjerojatne priče savršeno su prikazale jedinstvene i osobne trenutke koji putovanja čine tako posebnima. Dobra djela i gostoprimstvo poput ovih temelj su cijele turističke i ugostiteljske branše. Jako smo ponosni na svoje izuzetne partnere iz cijelog svijeta i veselimo se novim, nevjerojatnim pričama poput ovih u budućnosti.”

Prema nedavnom istraživanju koje je Booking.com proveo na 25 tržišta u 2017. godini, stvaranje osobnog odnosa jako je važno brojnim putnicima. Njih 29% kaže da im je ključno da se u smještajnom objektu osjećaju kao kod kuće, a 24% ih kaže da je domaćin koji pruža dobrodošlicu faktor koji definira prva 24 sata njihova putovanja.

Komentirajte prvi

New Report

Close