FOTO: Falkensteiner otvara 
svoj prvi hotel na sjevernom Jadranu u koji su uložili 114 milijuna kuna

Autor: Marija Crnjak , 12. lipanj 2017. u 08:11
Foto: Falkensteiner

Hotel će nuditi ukupno 194 sobe podijeljene u dva objekta međusobno spojena kratkim natkrivenim prolazom kroz park, a za djecu su izgradili Falky-land s dva vanjska bazena s toboganom i animaciju.

Austrijska turistička kompanija Falkensteiner krajem lipnja otvara novi Hotel Park u Punatu na otoku Krku. Radi se o rekonstrukciji starog hotela u koju su uložili 114 milijuna kuna, a na tržištu će ga repozicionirati kao obiteljski hotel s četiri zvjezdice.

Hotel će nuditi ukupno 194 sobe podijeljene u dva objekta međusobno spojena kratkim natkrivenim prolazom kroz park, a za djecu su izgradili Falky-land s dva vanjska bazena s toboganom i animaciju.

U Kompaniji ističu kako su arhitekti puno pažnje posvetili odabiru boja i materijala kako bi približili uređenje Falkensteiner Hotela Park Punat mediteranskom podneblju koji ga okružuje. Tako su stropovi u restoranu načinjeni od materijala koji podsjeća na brodsku užad, a sve su boje usklađene s pastelnim mediteranskim tonovima. Njihov cilj je bio prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor, pojašnjavaju.

 

114 milijuna kuna

uloženo je u izgradnju 
Hotela Park Punat

“Novo-obnovljeni Falkensteiner Hotel Park Punat usporediv s našim Club Funimation proizvodima u Katschbergu u Austriji i u Zadru na Boriku. Poseban naglasak se ovdje stavlja na all inclusive uslugu za obitelji, što bi značilo da će se gostima nuditi bezalkoholna pića, ali i vino i pivo uz tri obroka”, ističu u Falkensteineru.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group posluje u šest europskih zemalja, a u portfelju trenutno imaju 28 hotela s četiri i pet zvjezdica i pet rezidencija, uključujući hotele u Zadru i Petrčanima, te tvrtku FMTG-Development i turističku savjetodavnu tvrtku Michaeler&Partner.    

Komentirajte prvi

New Report

Close