Eurolot uvodi nove linije i širi ponudu na 12 letova tjedno prema Hrvatskoj

Autor: Poslovni.hr , 30. studeni 2012. u 13:45
EPA

Najavom novih letova Eurolot je prepoznao potrebu za dobrom zračnom povezanosti s Hrvatskom u vrijeme turističke sezone.

Poljski regionalni prijevoznik Eurolot najavio je uvođenje novih letova prema Hrvatskoj, proširivši svoju ponudu na ukupno 12 letova tjedno prema hrvatskim destinacijama Splita, Zadra, Dubrovnika i Rijeke. Najavom novih letova Eurolot je prepoznao potrebu za dobrom zračnom povezanosti s Hrvatskom u vrijeme turističke sezone, što predstavlja potvrdu važnosti Hrvatske kao jedne od najprivlačnijih destinacija za goste iz Poljske, stoji u priopćenju Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Na tiskovnoj konferenciji održanoj 29. listopada 2012. godine u Varšavi, uz predstavnike Eurolota, sudjelovali su i predstavnici Hrvatske turističke zajednice u Poljskoj, a najavljene su nove linije koje će Poljsku s hrvatskim turističkim odredištima povezivati od kraja travnja 2013. godine pa sve do polovice listopada 2013. godine. Tako će iz Varšave subotom Eurolot letjeti za Zadar, Rijeku i Dubrovnik, a četvrtkom i nedjeljom za Split. Na konferenciji je Eurolot najavio i letove subotom od kraja travnja 2013. godine svake subote na relaciji Krakow-Dubrovnik, a svake nedjelje na relaciji između Gdanjska i Splita.

Uz najnoviji raspored letova, prije mjesec dana Eurolot je ponudu proširio i letovima iz Poznanja subotom prema Zadru i Dubrovnikom te iz Gdanjska za Zadar, Rijeku i Dubrovnik subotom.

Svi spomenuti letovi planiraju se za razdoblje od travnja do sredine listopada, a karte će se moći rezervirati već od 30. studenoga.

Na konferenciji je, osim već postojećih i novih, direktor prodaje Eurolota Mateusz Kokosinski najavio i mogućnost uvođenja dodatnih linija, o čemu će javnost biti pravovremeno informirana.

Komentirajte prvi

New Report

Close