Dubrovački HDZ traži ostavke gradske uprave

Autor: Poslovni.hr/Hina , 22. prosinac 2012. u 10:38
Dubravka Šuica (Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL)

Čelnici dubrovačkog HDZ-a na jučerašnjoj konferenciji za novinare zatražili su da vladajuća garnitura u gradu Dubrovniku ponudi ostavke.

 Čelnici dubrovačkog HDZ-a na jučerašnjoj konferenciji za novinare zatražili su da vladajuća garnitura u gradu Dubrovniku ponudi ostavke.

Kako je ocijenila predsjednica dubrovačkog HDZ-a Dubravka Šuica, u paketu bi trebali otići gradonačelnik Andro Vlahušić i njegovi zamjenici Niko Šalja i Tatjana Šimac Bonačić te predsjednica Gradskog vijeća Olga Muratti, jer posljednji događaji unutar vladajuće koalicije u gradu tvrdi Šuica, jasno su pokazali da su na djelu nered i kaos.

Šuica je također rekla kako je oporbeni HDZ na to upozoravao svih ovih godina te ocijenila da zamjenik gradonačelnika Niko Šalja pokazuje licemjerje kao i njegova stranka- SDP jer se sada distancira od gradonačelnika Vlahušića, a odavno je mogao dati ostavku. SDP je cijelo vrijeme bio nositelj vlasti u gradu Dubrovniku, Andro Vlahušić njihov kandidat pa su SDP-ovi zamjenici Niko Šalja i Tatjana Šimac Bonačić jednako odgovorni za aktualno stanje.

Čelnici dubrovačkog HDZ-a tvrde, kako je aktualna vlast u stalnom sukobu s većinom gradskih institucija i udruga kao što su Društvo prijatelja dubrovačke starine, Zaklada "Blaga djela", Folklorni ansambl Linđo, a i nedavne smjena ravnatelja Umjetničke galerije Dubrovnik jasno pokazuje da vlast u gradu Dubrovniku ne funkcionira.

Komentirajte prvi

New Report

Close