DORH raspisao tjeralicu za Ivicom Todorićem

Foto: Borna Filić / Pixsell Foto: Borna Filić / Pixsell

Daljnje radnje po izdanoj tjeralici provodi policija sukladno zakonskim odredbama.

"Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je, u okviru poduzimanja radnji iz svoje nadležnosti, a slijedom rješenja Županijskog suda u Zagrebu o određivanju istražnog zatvora protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, sukladno čl. 566 ZKP-a izdalo tjeralicu protiv tog prvookrivljenika. Daljnje radnje po izdanoj tjeralici provodi policija sukladno zakonskim odredbama", priopćeno je iz DORH-a.

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u subotu vezano za slučaj Agrokor i moguće raspisivanje tjeralice i izručenje Ivice Todorića, kako postoji međunarodna i europska praksa po tom pitanju koja je vrlo jasna, istaknuvši da se sve radi u skladu s domaćim i europskim zakonodavstvom.

Komentari (11)
 • Barikb
  Barikb 11:24 23.10.2017.

  Ima jedna nizozemska poslovica. Poučna je.

  http://www.index.hr/forum/17/knjizevnost-kazaliste-umjetnost/tema/242911/lazes-ko-srbin-.aspx [index.hr]

 • DemiZon
  DemiZon 11:09 23.10.2017.

  Jovan


  ljudi moji,pok.franjo je omogućija Todoriću da dobije firme a Todorić je nešto da za uzvrat.franjini nasljednici su nastavili omogućavat a Todorić je nastavija uzvraćat.mislite li da dobar dio izvučenog novca nije otiša strankama,naročito adzeu?

  ***to možeš pričati, makar ti ni oni neće vjerovat, današnjim 15 godišnjacima, a svi mi stariji koji smo tada na svoje oči gledali se možemo samo grohotom nasmijati… nikakvi pok. Franjo nije Todoriću omogućio firme, Todorić je u njegovo vrijeme bio obični miš…u to vrijeme glavni negativac je bio Kutle kojeg je Franjo sudski gonio i koji je zbrisao iz države, a uzmi u obzir da se 99,9% resursa trošilo na obranu od agresije i rat… procvat Todorića i ine klase od tzv. 200 udbaških obitelji počeo je dolaskom Račana na vlast pa zatim Sanadera, pa Kosorice pa Milanovića i sve tako do Oreškovića koji im je ispraznio crne fondove na otplatu glavnice duga i eliminiranje deficita te tako uzrokovao propast carstva… jedino si u pravu da je hrpa love otišla strankama, najviše sdp-u i hdz-u te ostalima od 2000-te naovamo… Franjo nije bio svetac, ali u ono vrijeme rata, pa izdajica i pučista u vidu Mesića i Manolića, udbaških podmetanja još je i vrhunski odradio svoj mandat… propast Hrvatske države je počela njegovom smrću kad su se iste grupacije počele boriti za vlast kao i danas za Todinu imovinu i moć… pa čak i isti ljudi…nebi me čudilo da si i ti jedan od tih, imate istu lažljivu mantru i uzrečice ko da ste klonirani

 • malimllr
  malimllr 11:02 23.10.2017.

  Ivica je davno Hrvatskoj raspisao utjeralicu

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!