Distributer električne enrgije predstavio posebnu tarifu za umirovljenike

Autor: Poslovni.hr , 22. listopad 2015. u 11:58
Foto: Goran Jakus/PIXSELL

S više od sto tisuća korisnika u Hrvatskoj, RWE trenutno drži oko osam posto udjela na hrvatskom tržištu električne energije.

Povodom druge godišnjice ulaska na tržište opskrbe električnom energijom, tvrtka RWE Energija, drugi najveći opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj, predstavila je danas novi proizvod „RWE Umirovljenik“ namijenjen hrvatskim  umirovljenicima.

RWE osigurava jedinstveni paket usluga koji svim umirovljenicima nudi pet posto povoljniju električnu energiju u odnosu na univerzalnu uslugu te nekoliko pogodnosti prilagođenih osobama starije životne dobi koje su za njih potpuno besplatne:

Majstora za popravke i hitne intervencije u kući koji je dostupan 24 sata dnevno i dolazi na intervenciju u roku od sat vremena (u vrijednosti do 1000 kuna po intervenciji, od čega je 800 kuna vrijednost rada i 200 kuna vrijednost materijala, a vrijedi za neograničen broj intervencija)

Kao uslugu nude i besplatne liječničke savjete putem besplatnog telefona (radnim danom od 8 do 17 sati)

Tu je i subvencioniranje troškova smještaja u slučaju bolničkih pretraga izvan mjesta prebivanja (u iznosu do 1500 kuna vrijednosti, neograničeni broj puta).

S više od sto tisuća korisnika u Hrvatskoj, RWE trenutno drži oko osam posto udjela na hrvatskom tržištu električne energije

Komentirajte prvi

New Report

Close