Danas edukacije za poduzetnike i nagrade za najbolje izvoznike

Autor: Vladimir Nišević , 11. studeni 2014. u 22:01
Najavna novinska konferencija za Poslovni uzlet u Osijeku/ Davor Javorović/PIXSELL

Mnogi su do sada u manifestacijama Poslovnog uzleta prepoznali priliku za ‘networking’, šansu da predstave svoj biznis ili obrt kolegama.

Poslovni dnevnik je Poslovni uzlet 2014. pokrenuo početkom ove godine, u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatke dr. Ive Josipovića.

Riječ je o cjelogodišnjem projektu koji je namijenjen promociji i podršci malih i srednjih poduzetnika i obrtnika.Nakon što je Poslovni dnevnik sa svojim Poslovnim uzletom namijenjenom malim i srednjim poduzetnicima te obrtnicima obišao Jastrebarsko, Zagreb i Pregradu, besplatne edukacije, ali i prilika za umrežavanje, ostvarivanje kontakata i druženje stižu i u Osijek! Dosadašnje tri uspješne edukativne manifestacije u Jastrebarskom, Zagrebu i Pregradi okupile su velik broj malih i srednjih poduzetnika i obrtnika, kojima se, kako kažu, svidjelo što su radionice profesionalne i kreativne, a posebno im se sviđa interakcija predavača s polaznicima.

Mnogi su u manifestacijama Poslovnog uzleta prepoznali priliku za "networking", šansu da predstave svoj biznis ili obrt kolegama, potencijalnim partnerima, te su osim za učenje, manifestaciju iskoristili i za razmjenu iskustava s ostalim poduzetnicima i obrtnicima. Poduzetnici i obrtnici u Osijeku će danas imati mogućnost na Poljoprivrednom fakultetu (Kralja Petra Svačića 1d) besplatno poslušati predavanja stručnjaka o EU fondovima, internet marketingu, upravljanju troškovima, izradi poslovnog plana itd. Također na velikoj manifestaciji dodijelit će se i nagrade najboljim izvoznicima iz kontinetalne rvatske, a održat će se i zanimljiva panel diskusija na temu "Prilike za malo i srednje poduzetništvo u kontinentalnoj Hrvatskoj, poticanje osnivanja poduzeća i mikropoduzetništva".

Komentirajte prvi

New Report

Close