Danac hrvatskog porijekla otvara lanac fitness klubova u Hrvatskoj

Autor: Marija Crnjak , 08. siječanj 2015. u 14:30
Centar Gyms4you. Press Foto

Koncept rada Gyms4you fitness klubova je radno vrijeme od 0-24 i niske cijene. Prvi centar otvara se u Centru Bundek 29. siječnja.

U Zagrebu se krajem siječnja otvara Gyms4you, prvi lanac fitness klubova nastalih po europskom konceptu, s niskim cijenama članarine, radnim vremenom od 0-24 sedam dana u tjednu. Radi se o investiciji danske tvrtke Gyms4you, koja za sad ne želi otkriti iznos ulaganja, kao ni konačan broj ljudi koje planira zaposliti, no kako je u planu otvaranje niza teretana moglo bi se raditi o višemilijunskom ulaganju. Ideja je otvaranje fitness kluba u svakom zagrebačkom kvartu tijekom ove godine, kao i u drugim hrvatskim gradovima, a prva teretana otvara se u Bundek centru u četvrtak 29.siječnja, dok se tijekom veljače planira otvoriti drugi centar u Strojarskoj, u VMD centru. Trenutno se traže zaposlenici koji će raditi na recepciji. 

Također, kako stoji u objavi, za sve svoje potencijalne članove Gyms4you najavio je i ekskluzivnu 48-satnu ponudu, na dan otvorenja u centru će biti moguće kupiti godišnju članarinu za samo 995 kn, što je manje od 83 kn mjesečno.

"Koncept Gyms4you lanca fitness klubova je vrlo jednostavan. Moderan i vrhunski opremljen prostor koji je u potpunosti prilagođen namjeni (od opreme, klimatizacije i funkcionalnosti), kvalitetna i renomirana oprema i sprave za vježbanje, iznimno niske cijene, neograničeno vrijeme korištenja, bez ikakvih dodatnih naknada troškova, glavne su karakteristike novih Gyms4you fitness centara", ističu investitori.

Prva lokacija Gyms4you u Centru Bundek prostire se na 600 m², bit će opremljena je cardio i aerobic opremom, a posebno odvojeni dio prostora namijenjen je za funkcionalni trening, te je u skladu s time i opremljen. Nove lokacije su već u planu, a svaka članska iskaznica vrijedit će za sve postojeće i buduće lokacije.

Tvrtka Gyms4you Hrvatska osnovana je lani u srpnju, a osnivač je Michael Dović, kako doznajemo Danac hrvatskog porijekla.  

Komentari (2)
Pogledajte sve

zna li netko ima li ovaj lanac ikakve veze sa poznatim prevarantima iz worldclass fitnessa? worldclass je takodjer nudio godisnje clanarine po popularnim cijenama, pa zatvorio vrata par mjeseci nakon ‘akcije’…

doduse na sudskom registru se vidi da je temeljni kapital Gyms4You ravno milijun kn, sto donekle ulijeva povjerenje da ce raditi duze od mjesec-dva 🙂

edit> on the other hand, o ‘poznatom’ danskom lancu na internetu se ne moze naci gotovo nista…

[emo_palacg]

New Report

Close