Cijene doručka iz restorana na Hvaru posvađale ljude na Facebooku: "Nisu normalni"

Foto: Facebook Foto: Facebook

No bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru.

Vesna Kljajić na svom facebooku objavila je fotografiju cjenika s Hvara koja je izazvala brojne reakcije, a kada vidite ploču, biti će vam jasno zašto.

"Evo zbog čega nam brojni turisti dolaze tri puta: prvi put, zadnji put i nikad više. Ovo je osvanulo ispred jednog najprosječnijeg restorana na Hvaru", napisala je uz fotografiju.

Za doručak koji se poslužuje od 8 do 12 sati za omlet sa šparogama treba platiti 110 kuna. To je ujedno i najeftiniji obrok. Musli koštaju čak 120 kuna, a za isti iznos možete pojesti i tost. Za jaja Benedict u dotičnom restoranu treba izdvojiti čak 180 kuna. Na cjeniku je navedeno i da je u svaki doručak uključen svježi sok od naranče i kava.

'I onda još traže da im se ukine ili smanji pdv', 'pohlepa za zaradom pojela ljudskost i čovjeka', 'najljepša slika naše Dalmacije...Zato i je veća smjena ministra nego dolazak turista', samo su neki od komentara na ovu objavu.

No bilo je i onih koji su branili restoran za koji su naveli da je jedan od najboljih na Hvaru.

'Kad zatvori i propadne, vi ćete biti u pravu, dotad je taj vlasnik očito uspješan i zna kojoj se publici obraća i to može naplatiti', 'ja ne vidim problem ovdje. Tko želi neka plati, slobodno tržište', neki su od komentara. 

Komentari (8)
 • pripuz
  pripuz 16:26 23.7.2019.

  Prodajem kucu 4.red od mora.ukupno 160m2. More je cisto kristalno. Cijena prava bagatela: 750.000 eura. Eto ljudi ovo nemojte propustiti jer ce biti i skuplje.

 • Babaroga
  Babaroga 23:37 22.7.2019.

  Pa ugostitelji se prilagođavaju novim gostima, Billu Gatesu, Beyonce, Ronaldo itsl. Sad će cijene biti takve. A plaće kao u Tirani! Još im PEDEVE skinite da im više ostane..

 • Romel
  Romel 22:03 22.7.2019.

  Ovaj narod je poludio.
  Ni pod SKH nije bio nešto pametan ali pod HDZSDP-om je definitivno poludio.

Pogledaj ostale komentare na temu
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!