Brat ministra Marića podnio ostavku

Autor: Poslovni.hr/Hina , 02. ožujak 2017. u 09:55
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

‘U medijima je stvorena atmosfera medijskog linča’, piše Svetimir Marić.

Svetimir Marić, brat ministra Gorana Marića, podnio je ostavku na dužnost koju je obavljao u upravi tvrtke HŽ-a, Tehnički servisi željezničkih vozila neslužbeno doznaje N1.

U ostavci koju je danas poslao ističe kako odbija bilo kakvu materijalnu i moralnu odgovornost kao i odgovornost svog mlađeg brata Gorana. Navodi kako je u HŽ-u proveo više od 25 godina i u 5 mandata obnašao menadžerske dužnosti.

Ostavku, kako piše, daje zbog nastale atmosfere ometanja regularnog i nesmetanog obavljanja bratove iznimno zahtjevne dužnosti.

'U medijima je stvorena atmosfera medijskog linča', piše Svetimir Marić.

Podsjetimo, Direktor u tvrtki HŽ Putnički prijevoz Robert Frdelja razriješio je u ime Skupštine te tvrtke jednog člana uprave i na njegovo mjesto postavio Svetimira Marića, brata ministra Gorana Marića, objavljeno je prije nekoliko dana.

Iako je ministar rekao da s tim imenovanjem nema nikakve veze odlučio je na ovu temu sazvati press konferenciju koja će se održati danas u 13 sati.

''Nisam ga niti predložio za člana uprave, niti sam o tome odlučivao'', kazao je Goran Marić nedugo nakon što je procurila informacija o novom poslu njegovog brata.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Volio bih da je bio isti tretman kada je HNS smjestio pizza majstora u HEP no nažalost nije…dapače.

Navalili na poštenoga uhljeba i sad je jadan, uslijed pritisaka, morao dati ostavku! Sramota! Kako ćemo naprijed?

Užasno. Napadaju nedužnog čovjeka. Užas!! Pa nema veze, jer je buraz ministar.Pa nema veze. Nedužnog čovjeka naapdaju! Sramota!

Dali će dobit otpremninu…

New Report

Close