HBOR nastavlja s isplatom bonusa zaposlenicima, izračunavat će ih HR Pro za 553.000 kn

Autor: Marija Brnić , 26. studeni 2014. u 12:27
Vladimir Kristijan, predsjednik Uprave HBOR-a

Nastavit će isplaćivati zaposlenicima bonuse na koje je reagirala Državna revizija.

Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR), prema najavi predsjednika Uprave Vladimira Kristijana, nastavit će isplaćivati bonuse zaposlenicima, na koje je reagirala Državna revizija, samo prema jasnijim kriterijima. Isplata plaća i bonusa, pak, i dalje će se obavljati preko istog sustava. HBOR je u utorak objavio da je ponovno zaključio ugovor sa zagrebačkom tvrtkom HR Pro za usluge aplikativnoga rješenja za upravljanje ljudskim potencijalima i obračun plaće HR.net.

Riječ je o tvrtki specijaliziranoj za taj segment tržišta što je izradila softverski paket usklađen s hrvatskim propisima, a koji uz kadrovsku evidenciju i obračun plaće uključuje i sustav nagrađivanja. Ono što ugovor izdvaja u odnosu na dosadašnje jest činjenica da je sklopljen na tri godine. Dosad je HBOR ugovarao suradnju s tvrtkom HR Pro na godišnjoj razini. To je rezultiralo i neznatno nižom cijenom:  HBOR će za to u iduće tri godine izdvojiti 553 tisuće kuna. Proteklih je godinu dana tu uslugu plaćao 220 tisuća kuna. Bez promjene je ostala, pak, odredba da će se dodatno održavanje dodatno i plaćati, i to po satu, a maksimalno 140 sati po godini. Do kraja 2017. dodatno će se plaćati 420 sati.

Komentari (2)
Pogledajte sve

sramotno kako si dijele novac građana kao da je najveće blagostanje!!!!! crvene partijske knjižice totalno će nas uništiti!!!! [emo_bijesan]

bio sam neki dan u westinu na hbor konferenciji,i čuo sam od ljudi koji rade u hboru da je situaciju u banci užasna.neki klinci iz esrte se samo šminkaju i troše lovu a bivšu djelatnicu-referenticu koju su potjerali ranije, je sad maras doveo nazad u upravu i sad se sveti svima.

kmeri uništavaju sve po redu,ko skakavci kad nahrupe.

New Report

Close