Bivša ministrica financija Martina Dalić pokrenula blog

Autor: Poslovni.hr , 03. studeni 2014. u 14:48
Foto: Patrik Macek / Pixsell

U prvoj objavi zastupnica se uoči kraja godine osvrće na najnovije porezne izmjene.

Nezavisna zastupnica u Hrvatskom saboru i bivša ministrica financija Martina Dalić pokrenula je blog u sklopu njezine web stranice martinadalic.hr.

U prvoj objavi zastupnica se uoči kraja godine osvrće na najnovije porezne izmjene, te postavlja pitanje treba li Hrvatska kopirati baš svaki porezni oblik koji se koristi u drugim zapadnim zemljama:

"Poruka koju država šalje je poprilično jasna. Što god radili, koliko se god trudili da svoj kapital uložite u neku aktivnost koja bi možda mogla na ovaj ili onaj način pridonijeti opravku ekonomije platit ćete jednom ili najbolje više puta porez", ističe se između ostalog na blogu.

A osim bloga, na stranici se mogu pronaći saborske inicijative, te analize i komentari Martine Dalić koja je osim političke karijere objavila mnoge stručne i znanstvene radove od kojih čak četiri prošle godine.

Komentari (1)
Pogledajte sve

super, dok je bila ministrica ionako ništa nije pokrenula, meni ona ne djeluje najnormalnije, uvijek neko prenemaganje, kreveljenje, a sve drugo prosjek ispod prosjeka

New Report

Close