Bauer proslavio 25 godina rada i otvorenje Citroenovog servisnog centra

Autor: Poslovni.hr , 10. ožujak 2016. u 14:22
Foto: Bauer

Na proslavi su djelatnici koji u poduzeću rade više od 15 godina dobili i prigodne darove, a veliki jubilej svojim je dolaskom podržao i zamjenik župana za gospodarstvo, Anđelko Ferek Jambrek.

Tvrtka Bauer proteklog je petka proslavila 25 godina uspješnog rada prigodnom svečanošću za poslovne partnere i prijatelje.

Obitelj Bauer obrt je osnovala 1979. godine, a poduzeće Bauer d.o.o. osnovano je 1991. godine kada postaje ovlašteni zastupnik za Fiat, Alfu i Lancia vozila. Trenutno broji 18 zaposlenih, a bavi se prodajom, uslugama mehanike, elektrike, limarije, vulkanizacije, šlep službe, osiguranja vozila i procjene štete.

'Danas smo se okupili kako bi obilježili 25 godina poslovanja tvrtke Bauer d.o.o. i otvorenje servisnog centra Citroen u Zaboku. Počeli smo 1979. godine kao servis, mehanizacija i prodavaonica vozila u Lepajcima, a 1994. otvorili smo prvu autokuću u Krapini. Godine 2007. otvoren je AMC Bauer u Zaboku na prostoru od 1800 metara kvadratnih', rekao je vlasnik Bauer dodajući da je riječ o obiteljskoj tvrtki u kojoj rade supruga Silvija te sinovi Tomislav i Bernard čijom je upornošću i predanošću poslu, kao i angažmanom djelatnika, tvrtka uspjela opstati i u teškim vremenima krize i recesije.

'Iznimno smo sretni što smo pronašli ozbiljnog poslovnog partnera u Zaboku i nadamo se da će se nastaviti njegovati lijepa poslovna tradicija marke Citroen na ovim prostorima. Citroen ima dugu povijest poslovanja u Krapinsko – zagorskoj županiji koja je iznimno važna za tu marku', rekla je generalna direktorica Citroena, DS i Peugeota, Gordana Brlek.

Na proslavi su djelatnici koji u poduzeću rade više od 15 godina dobili i prigodne darove, a veliki jubilej svojim je dolaskom podržao i zamjenik župana za gospodarstvo, Anđelko Ferek Jambrek.

Komentirajte prvi

New Report

Close