Bandić najavio nove mega projekte: Kreće gradnja žičare i obnova 500 fasada

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. svibanj 2016. u 12:12
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Do kraja godine započet ćemo i projekt tračničkog spoja Zagreba i zračne luke.

Gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će u listopadu početi gradnja žičare Sljeme, a prije toga, u srpnju i kolovozu, i projekt obnove 500 fasada koje će biti završene do kraja ove godine. Naveo je još neke projekte čiji je završetak najavio u sljedećem mandatu, piše Večernji list.

Do kraja godine započet ćemo i projekt tračničkog spoja Zagreba i zračne luke. U tijeku je i izrada projekta denivelacije rotora na Remetincu, gradnje Jarunskog mosta, kao i produžetka Sarajevske ulice i spoja na brzu cestu prema Sisku', rekao je Bandić. Dodao je da isti uspjeh želi i Vladi kako bi i ostali dio Hrvatske živio kao što žive Zagrepčani. 

Komentari (11)
Pogledajte sve

Eto, kako Gradonačelnik ordinira… danas je na dan grada podijelio priznanja u Skupštini. Uglavnom drugim funkcionarima tipa rektora, pa malo bacačici diska… uglavnom glupiranje na račun Zagrepčana i nova kupovina poslušnika i budućih suradnika. A jedini tko je zasluženo dobio priznanje jest Rudolf Perisin. Sve ostalo bilo je tek obično kreveljenje za javnost i kamere.

Nije na gradu da se bavi poduzetništvom
I proizvodna ili ne ‘Pročistač otpadnih voda’ je velika investicija. Evo, kako se ona lijepo efektuira na dobrobit zajednice… http://www.vecernji.hr/zg-vijesti/gradanima-uzeli-36-milijardi-kuna-za-prociscavanje-otpadnih-voda-986669

A ova investicija je samo jedna u nizu sličnih.


Je li Bandic ikada objavio otvaranje nekog proizvodnog postrojenja, neku investiciju ili otvaranje novih radnih mjesta?

a što će mu to, toga ima širom Hrvatske i sve se slijeva u zagrebačku sisu, njegovo je samo da se priključi i čvrsto drži

Je li Bandic ikada objavio otvaranje nekog proizvodnog postrojenja, neku investiciju ili otvaranje novih radnih mjesta?

New Report

Close