Bandić: Holding ne dopušta reviziju, tu nešto smrdi…

Autor: Josipa Ban /VLM , 03. listopad 2012. u 22:00
Milan Bandić prozvao je i Skupštinu jer ne imenuje članove antikorupcijskoga povjerenstva/PXL

U Zg holdingu, u kojem su sada tri revizije, ‘pa nema kapaciteta za još jednu’, odbacuju spekulacije da nešto kriju od gradonačelnika

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić prozvao je u srijedu opet Zagrebački holding da javno odgovori zašto ne dopušta ulazak neovisne revizije u to gradsko poduzeće. "Nešto tu smrdi, a što, ne znam. Zašto se boje to napraviti?", zapitao se.

"Kategorički odbacujemo svaku spekulaciju da nešto krijemo od gradonačelnika", odgovara Dušan Viro, glasnogovornik Zagrebačkog holdinga. Zbog činjenice da se u poduzeću sada nalaze tri revizije, objašnjava, nemaju tehničkih kapaciteta za još jednu. "Tek kad one koje su sad u Holdingu završe posao te, ako za to dobijemo suglasnost Skupštine, dopustit ćemo ulazak", kaže Viro. Isti odgovor Holding je Gradu dao već tri puta, zadnji put u svibnju, rekao je na Bandićevoj presici Mirko Herak, pročelnik gradskoga kontrolnog ureda istaknuvši da otad "više nikakav odgovor nisu dobili". Gradsku je Skupštinu, pak, Bandić pozvao da odgovori zašto još nije imenovala članove antikorupcijskoga povjerenstva iako je još prije tri godine donesen zaključak o njegovu osnivanju.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Gospodin gradonačelnik je platio ogroman oglas na kojem se hvali kako je Gredelju dao gradsko zemljište ispod cijene i tako oštetio građane grada Zagreba.

Ja bi molio Uskok da se ugleda na kolege iz Ljubljane.

Pa nećemo valjda biti lošiji od Slovenaca.

Za razliku od gradonačelnika Ljubljane gdje su zbuksani njegovi sinovi ja bi se ovdje koncentrirao na kumove.

Uskok, treba više delati.

I da Jakuševac jako smrdi, prije dva dana nije se u Sigetu moglo disati.

New Report

Close