Bale postaju grad-hotel, ugostit će svjetsku tech elitu

Autor: Marija Crnjak , 21. svibanj 2017. u 22:00
Bale razvijaju nov koncept turizma/Thinkstock

U Balama se okupljaju ključni menadžeri Dell EMC-a, Microsofta i Intela.

Globalna tehnološka kompanija Dell EMC svoj četvrti CEE Distribution Forum, a prvi pod novim Dell EMC brandom, održava u istarskim Balama.

U istarskom gradiću će se okupiti dvjestotinjak ključnih menadžera Dell EMC-a, predstavnika partnerskih kompanija poput Microsofta i Intela te distributera iz 27 europskih zemalja, a njihova će se konferencija razlikovati od ostalih jer će se odvijati po čitavim Balama.

"Odlučili smo napraviti netipičnu konferenciju i na drukačiji način partnerima pokazati novi brend Dell EMC te nove proizvode i usluge. Najboljeg partnera pronašli smo u Balama, gradiću zanimljive povijesti, koji svojim načinom razmišljanja i inovativnim konceptom grada-hotela donosi novu vrstu turističke ponude. Prvi puta u povijesti kompanije organiziramo događaj u cijelome gradu, koji ćemo nakratko pretvoriti u središte tehnoloških inovacija.", izjavila je Filipa Petrović iz marketinga Dell EMC.

 "Na tri dana Bale će postati ekskluzivan centar u kojem će biti predstavljene inovacije čija je svrha pomoći tvrtkama da se preobraze za novo digitalno doba. Recepcija će biti na glavnom trgu, a sudionici će spavati u privatnom smještaju. Predavanja i predstavljanje proizvoda održavat će se po cijelom gradu, od dvorca, glavnog trga, do sportske dvorane. Bale razvijaju koncept grada hotela unutar starogradske jezgre, a na redu je izrada pravilnika koja će regulirati poslovne odnose dionika iz javnog i privatnog sektora.

Komentirajte prvi

New Report

Close