Agrokor kupio Polikliniku Nemetova, cijena i dalje nepoznata

Autor: Božica Babić, Danijela Jozić,VLM , 19. lipanj 2012. u 22:00

Iz koncerna Agrokor je Poslovnom dnevniku u utorak potvrđeno da su potpisali ugovor o kupnji Poliklinike Nemetova. Agrokor je Polikliniku Nemetova kupio od Basler osiguranja, a cijena je i dalje nepoznata.

Iz koncerna su već poručili da nemaju u planu širiti se na tržištu zdravstvenih usluga, a Nemetovu su kupili jer im to, kako tvrde, znači uštede na troškovima osiguranja kao i bolju zdravstvenu uslugu djelatnika. Na mjestu novog ravnatelja Poliklinike Nemetova imenovan je Davorin Spevec. Riječ je o bivšem direktoru Zagrebačkog velesajma, koji je u koncern stigao 2007. godine, i to na mjesto izvršnog direktora projekata. Davorin Spevec je inače suprug Olgice Spevec, predsjednice Vijeća Agencije za tržišno natjecanje (AZTN).

Komentari (6)
Pogledajte sve

Neki kao da zaboravljaju da mu koncern ima 30.000 zaposlenih…za njih dobra kupnja a sastrane se može samo nagadjat zašto je direktor muž od te Spevec,da li joj to vraća neku uslugu i slično.

Baš me zanima dali će sada kao i na Velsajmu,prvo u polikliniku postaviti protupožarnu zaštitu koja se pali sama od sebe.
Spevec je jedan vrhunski menađer koji je dignuo Velesajam do svjetskih razina.Joooooj Todoriću koja ti smeća skupljaš ili ti je Olgica napravila jeeee… uslugu.

miami ,
pišite o onom o čemu najbolje znate
Apotekare treba prijaviti uskoku jer nas truju raznim otrovima
Pišite o "mogučim nuspojavama" od kojih umire tisuće " ljećenih "
Više ljudi umre od "nuspojava" nego od srca !

Zamislite 5000 ugovora / djelatnici AGROKORA / koji u Poliklinici , ko fol, obavljaju samo po potpisu Ugovora, par besplatnih pregleda- na TERET FIRME- Agrokora !
Fakturiraju troškove – SAMI SEBI Istovremeno , poliklinika pokriva policama – dio usluga …
I evo, novac cirkulira..
OVO TEBA PRIJAVITI USKOKU !

New Report

Close