Agrokor, Atlantic, Pliva i PBZ prvi članovi kluba EIZ-a

Autor: Poslovni.hr , 26. veljača 2013. u 09:39
Ilustracija

U suradnji sa znanstvenom zajednicom, tvrtke članice Kluba daju potporu istraživanjima od strateškog značaja za Republiku Hrvatsku.

U ponedjeljak 25. veljače 2013. u Ekonomskom institutu, Zagreb održan je prvi sastanak Kluba EIZ-a. U Klub EIZ-a prvi su se učlanili Agrokor d.d., Atlantic Grupa, Pliva Hrvatska d.o.o. i Privredna banka Zagreb d.d. te su tako dali potporu inicijativi Ekonomskog instituta, Zagreb za zajedničko djelovanje usmjereno pronalaženju načina da se hrvatsko gospodarstvo izvede na put oporavka i razvoja, stoji u priopćenju EIZ-a.

Klub EIZ-a oblik je suradnje poslovne zajednice i Ekonomskog instituta, Zagreb. Kroz Klub, tvrtke i istraživači zajedno pokreću primijenjena istraživanja kojima je cilj utvrditi izazove s kojima se suočava hrvatsko gospodarstvo te uz primjenu najboljih znanja i suvremenih tehnika istraživanja naći rješenja za poticanje tržišnog uspjeha i konkurentnosti tvrtki i nacionalnog gospodarstva.

U suradnji sa znanstvenom zajednicom, tvrtke članice Kluba daju potporu istraživanjima od strateškog značaja za Republiku Hrvatsku, a rezultati istraživanja omogućuju bolje razumijevanje aktualnih gospodarskih pitanja te nositeljima ekonomske politke olakšavaju donošenje utemeljenih odluka. Klub EIZ-a otvoren je svim tvrtkama koje slijede praksu društveno odgovornog poslovanja te su uz brigu o vlastitoj uspješnosti i konkurentnosti, zainteresirane i za aktivno sudjelovanje u unaprjeđenju poslovne i društvene okoline u kojoj djeluju, zaključuje se u priopćenju.

Komentirajte prvi

New Report

Close