Advent grada Čakovca donosi jedinstvenu blagdansku čaroliju u Međimurje

Foto: foto press Foto: foto press

Gradonačelnik Stjepan Kovač: Ponosni smo što Grad Zrinskih adventskom ponudom može parirati svim hrvatskim gradovima

Grad Zrinskih i ove godine priprema zanimljiv adventski program za sve Čakovčane i posjetitelje, kojih je svake godine sve više, dok je sam program svake godine bogatiji.

Od 25. studenoga grad Čakovec će odisati jedinstvenim blagdanskim ugođajem i ponudom koja će obuhvatiti najkvalitetnije kontinentalne tradicijske domaće proizvode. Glazbeni nastupi, kreativne radionice, predstave za djecu i filmoteke i putopisna predavanja samo su dio zanimljivog programa koji je Čakovec pripremio za građane i posjetitelje. Osobita novost je Prvi međunarodni festival karikatura, koji će se premijerno predstaviti na Adventu u Čakovcu.

Kako bi ugođaj bio potpuniji, program Adventa proširit će se i u Atrij Starog grada. Na taj način želi se dodatno oživjeti Stari grad i prigodno urediti jedan od najljepših dijelova Čakovca.

„Iznimno smo ponosni na bogat program koji je Čakovec pripremio ove godine i kojim smo obuhvatili i Atrij Starog grada. Vjerujemo kako će turistička ponuda tijekom Adventa nadmašiti sva očekivanja i da ćemo ponoviti prošlogodišnji uspjeh. Hvala mojim vrijednim Čakovčanima koji su dali uistinu vrijedan doprinos adventskom programu i što ćemo na uistinu jedinstven način predstaviti naš grad.“, rekao je gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač.

Ovo je samo jedna u nizu manifestacija koje Grad Čakovec redovito priprema za građane i brojne posjetitelje. Veliku posjećenost bilježilo je Antunovsko proštenje, Porcijunkulovo, Jesenska rapsodija, Dan grada Čakovca i drugi događaji. Advent u Gradu Zrinskih tako će na najbolji način obilježiti kraj iznimno uspješne godine u Čakovcu.

Cjeloviti program Adventa bit će dostupan tijekom idućeg tjedna na web stranicama grada Čakovca.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve