Poduzetnici, pogledajte natječaje za EU fondove koji su otvoreni!

Autor: Poslovni.hr , 18. siječanj 2013. u 09:57
Thinkstock

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova koji su trenutačno otvoreni i koji će vam biti dostupni tijekom 2013. godine.

Donosimo pregled najvažnijih natječaja iz EU fondova koji su trenutačno otvoreni i koji će vam biti dostupni tijekom 2013. godine.

Naziv natječaja: FP7 – Ideje – Provjera inovativnog koncepta
Referentni broj: ERC-2013-PoC
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Natječaj u sklopu spefičnog programa Ideje Okvirnog programa 7 financira provjeru inovativnog koncepta i razvoj strategije zaštite intelektualnog vlasništva nad idejama koje se razviju kroz projekte financiranje ERC (European Research Council) programom…. Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: CIP – Program podrške IKT tehnologijama
Referentni broj: CIP-ICT-PSP-2013-7
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: U sklopu sedmog poziva za dostavu projektnih prijedloga u sklopu Programa za konkurentnost i inovacije – CIP, komponenta Podrška IKT tehnologijama mogu se financirati sljedeće vrste projekata… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: CIP – Inteligentna energija u Europi
Referentni broj: CIP – IEE – 2013
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Cilj projekata koji će se financirati iz ovog programa jest doprinijeti sigurnoj, održivoj i cjenovno kompetitivnoj energiji za Europu kroz poticanje energetske učinkovitosti i racionalnog korištenja energetskih resursa, promicanje novih i obnovljivih izvora energije, potporu energetskoj diversifikaciji i promicanje energetske učinkovitosti i korištenja novih i obnovljivih izvora energije u transportu… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Priprema detaljne natječajne dokumentacije za izgradnju željezničke pruge na dijelu Kičevo u Makedoniji – Albanija kao dio Koridora 8 te priprema natječajne dokumentacije za nadzor nad radovima
Referentni broj: EuropeAid/133591/D/SER/MK
Vrsta: Javna nabava
Opis: Opći cilj projekta je poboljšanje željezničke infrastrukture za potrebe razvoja TNT mreže kroz uspostavu kontinuiteta u Koridoru 8, što će ujedno doprinjeti socio-ekonomskom razvoju regije. Specifični cilj označen je u nazivu natječaja, s naznakom da je potrebno izgraditi dodatna 63 kilometra željezničke pruge… Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: PROGRESS: Potpora eksperimentima socijalne politike u EU
Referentni broj: VP/2012/007
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Ovaj poziv na natječaj za potpore eksperimenata socijalne politike namjerava poboljšati kvalitetu i efektivnost socijalnih politika i olakšati njihovo prihvaćanje za nove socijalne potrebe i izazove…. Kliknite za više informacija!

Naziv natječaja: Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – faza 2
Referentni broj: EuropeAid/133922/M/ACT/HR
Vrsta: Bespovratna sredstva
Opis: Opći cilj ovog poziva je unaprijeđivanje mogućnosti zapošljavanja podupirući daljnji razvoj efikasnih i uključujućih socijalnih usluga… Kliknite za više informacija!

Trenutačno je u najavi više od 20 natječaja za nabavu usluga, radova ili dobara na području Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Više informacija o trenutačno otvorenim natječajima i onima u najavi možete pronaći ovdje!

Komentirajte prvi

New Report

Close