Najavljena objava drugog natječaja iz Eurpskog fonda za regionalni razvoj

Autor: Objava za medije , 20. prosinac 2013. u 08:00
Thinkstock

Ministarstvo poduzetništva i obrta najavilo je objavu natječaja u najavi „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“ za kraj prosinca 2013. godine.

Ministarstvo poduzetništva i obrta najavilo je objavu natječaja u najavi „Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva“ za kraj prosinca 2013. godine.

Objava ovog natječaja čeka se od jeseni, te je drugi natječaj koji se financira se iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a namijenjen je jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva i jačanju konkurentnosti turizma s naglaskom na stvaranje novih i očuvanje postojećih radnih mjesta.

Naziv natječaja: Povećanje gospodarske aktivnosti i konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva

Vrsta: Bespovratna sredstva

Prihvatljivi prijavitelji: mala ili srednja poduzeća koja su registrirana u Hrvatskoj te su u mogućnosti su iskazati dobit nakon oporezivanja, odnosno imaju pozitivno poslovanje u 2012. i 2013. godini.

Potrebna dokumentacija: prijavni obrazac (dio A i B), proračun projekta, poslovni plan, studija izvedivosti, marketinška strategija, obvezujuće pismo namjere banke (ukoliko se udio privatnog sufinanciranja prijavitelja namjerava podmiriti kreditom banke), dokumentacija za projekte gradnje: troškovnik, tehničke specifikacije i svi građevinski nacrti, lokacijska dozvola, dozvola za građenje/potvrda glavnog projekta.

Ministarstvo je objavilo sažetak poziva na dostavu projektnih prijava, prihvatljive prijavitelje, prihvatljive aktivnosti i neprihvatljive projekte. Više o natječaju i uputama za prijavitelje možete vidjeti ovdje.

EU PROJEKTI  provode specijaliziran jednodnevni trening za potencijalne prijavitelje na ovaj natječaj, a više o treningu možete saznati na linku.  

 

Komentirajte prvi

New Report

Close