Želimo da se i naši zaposlenici i naši kupci osjećaju sigurnima

Autor: Objava za medije , 18. prosinac 2017. u 21:59
Foto: Opel

Nekoliko desetljeća dugo partnerstvo s osiguravajućom kućom Croatia osiguranje.

Originalno vukovarska tvrtka OPEL Autowill koja je kao obiteljski biznis s radom započela prije 40-ak godina, danas posluje u Zagrebu, Vinkovcima, Vukovaru, Slavonskom Brodu, Puli i Poreču.

majući na umu sigurnost tolike imovine, kao i velikog broja zaposlenika, mahom stručnjaka s područja dijagnostike, mehanike, elektronike, autolimarije te autolakirnice, ne čudi da su i oni jedni od klijenata koji su Croatia osiguranju ukazali svoje povjerenje kada govorimo o zaštiti od različitih vrsta štete. "Vjerni smo korisnici polica osiguranja Croatia osiguranja od 1970. godine naovamo i kod njih nam je osigurana cjelokupna imovina Autowilla.

Također smo, u sklopu naše tvrtke, suradnici s Croatia osiguranjem za zastupanje u osiguranju što našim korisnicima omogućava dostupnost svih vrsta osiguranja", istaknuo je direktor postprodaje Autowilla Igor Somek. Kaže i da smatraju kako je osiguranje vlastite, ali imovine njihovi korisnika veoma važan čimbenik i preduvjet za uspješno poslovanje.  "U pozadini toga nalazi se vrlo jednostavan razlog, a to je da se želimo osjećati sigurno kada svoju imovinu dajemo nekome  u ruke.

Govorimo, dakako, o povjerenju koje se gradi godinama i uzajamno. Vremena kao i vremenske (ne)prilike poprilično su nepredvidive, no želimo barem imati mogućnost upravljati posljedicama, ako već ne možemo samim događajima", dodao je Somek.

Naime, kako smo i sami svjesni, naši životi i imovina svakodnevno su ugroženi faktorima na koje najčešće ne možemo utjecati – bilo da se radi o vremenskim nepogodama, nezgodama s ljudskim faktorom ili onima izazvanima dotrajalošću infrastrukture. U svemu tome najvažnije je ipak zaštiti ljudske živote, a sve se ostala imovina može vrlo brzo nadoknaditi kada postoje partneri kao što je Croatia osiguranje.

Komentirajte prvi

New Report

Close