Violeta gradi u GZ Kukuzovac

Autor: Josipa Ban /VLM , 20. svibanj 2013. u 22:00
Brend Violeta lansiran je 2002. godine, a danas je regionalni lider u proizvodnji široke palete higijenskih potrepština

Zaključivanjem kupoprodajnog ugovora Grad Sinj je tvrtki prodao zemljište u Turjacima ukupne površine 6101 četvornih metara.

Gradonačelnik Sinja Ivica Glavan zaključio je Ugovor o kupoprodaji nekretnine na području Gospodarske zone Kukuzovac Sinj s tvrtkom Logistika Violeta iz Sv. Ivan Zelina.

Grad Sinj i tvrtka Logistika Violeta još su u siječnju ove godine zaključili Predugovor o kupoprodaji nekretnine te je tom prigodom kupac uplatio iznos od 30 posto kupoprodajne cijene, a ugovor je zaključen 15. svibnja. Zaključivanjem kupoprodajnog ugovora Grad Sinj je tvrtki prodao zemljište u Turjacima ukupne površine 6101 četvornih metara na kojem će investitor izgraditi logističko-distributivno skladište namijenjen skladištenju i distribuciji papirnatih proizvoda (papirnati ručnici, toalet papir, maramice, pelene).

Punomoćnik tvrtke i potpisnik ugovora Ivan Žulj najavio je da će radovi započeti idućeg tjedna, a dovršetak objekta predviđen je za rujan ove godine. Nakon izgradnje logističko-distributivnog skladišta, tvrtka bi u prvoj fazi trebala zaposliti 12 novih zaposlenika, a već su krajem travnja raspisani natječaji za nova radna mjesta. Brend Violeta lansiran je 2002. godine, a danas je regionalni lider u proizvodnji široke palete higijenskih potrepština. Violeta d.o.o. ima vlastite pogone u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, opremljene najmodernijom tehnologijom, sukladno vrhunskim svjetskim standardima. Grupacija Violeta u ovom trenutku zapošljava oko 700 ljudi i broji 13 poslovnica u BiH i Hrvatskoj, te dva Prodex shopping centra u Tomislavgradu i Grudama.

Komentirajte prvi

New Report

Close