TRCZ Grupa restrukturira dio poslovanja

Autor: Poslovni.hr , 06. kolovoz 2013. u 09:13
Ilustracija / morgueFile

TRCZ Grupa ovih dana dovršava projekte restrukturiranja dijela poslovanja unutar Grupe.

TRCZ Grupa, jedan od vodećih auto-distributera i ponuđača dodatnih autousluga na hrvatskom tržištu, ovih dana dovršava projekte restrukturiranja dijela poslovanja unutar Grupe, priopćeno je iz kompanije.

Riječ je o projektima kojima se restrukturira AutoPlus servisno poslovanje te objedinjuje poslovanje rent-a-cara i upravljanja voznim parkovima pod jedan brand – FLEET.

"Stavljanjem AutoPlus servis mreže u operativno poslovanje – Grupa je uspješno realizirala planirano pokretanje mreže servisnih centara u svim većim središtima diljem RH. Strateška odluka o pružanju cjelovite i visokokvalitetne usluge u svim većim županijskim središtima rezultirala je značajnim ulaganjima i potrebom za restrukturiranjem spomenutog segmenta poslovanja. Cilj je stvaranje cjelovitog i visokokvalitetnog uslužnog paketa proizvoda formiranog prema najvišim standardima tehnološke opremljenosti i organizacije svih servisnih i prodajnih procesa te pokrivanja cjelokupnog teritorija RH", ističe se u priopćenju.

Prema planiranom ustroju, servisni centri su pozicionirani u svim većim županijskim središtima po modelu – jedan servisni centar u svakome gradu. U ovome trenutku AutoPlus broji 26 servisnih centara u isto toliko gradova. Sukladno toj odluci i planiranom cilju Grupe o izmještanju dislociranih poslovnih jedinica na jednu centralnu poziciju, zagrebački Auto Plus servisni centar nadalje će poslovati na lokaciji u Jankomiru, dok se servisni centar Resnik na Žitnjaku zatvara, kaže se u priopćenju.

U planu je i daljnje širenje servisne mreže čime bi se u budućnosti Autoplus servis trebao proširiti diljem regije, najavljuju iz kompanije.

Komentirajte prvi

New Report

Close