Radna odjeća iz outsourcinga

Autor: Andreja Šantek , 06. svibanj 2013. u 21:59
U sklopu poslovnice nalazi se i praonica radne odjeće

U sklopu poslovnice nalazi se i praonica radne odjeće.

Jedna od najjačih svjetskih tvrtki u segmentu najma visokokvalitetne radne odjeće, finski Lindström, otvorila je u Zagrebu poslovnicu za poslovne klijente koji će prema modelu outsourcinga od Lindströma moći unajmiti visokokvalitetna radna odijela prilagođena određenom gospodarskom sektoru.

 

Barišić

Ovo je velika prilika domaćim tekstilnim tvrtkama da pokažu koliko su konkurentne i to će im biti svojevrsni tržišni test

U sklopu poslovnice nalazi se i praonica radne odjeće. Direktor Lindströma za Hrvatsku Mislav Barišić ističe da najam radnih odijela tvrtkama omogućuje uštede jer zaštitna odijela ostaju u vlasništvu pružatelja usluge, a korisnik plaća samo uslugu najma. "Lindström je odlučio ući na hrvatsko tržište zbog skorog priključivanja Hrvatske EU. Naime, skandinavskim tvrtkama izuzetno je važna pravna sigurnost i stabilnost koju ta zajednica pruža ulagačima jer takvo okruženje osigurava dugogodišnju opstojnost tvrtke. S vremenom planiramo širenje kapaciteta, a što je još važnije i suradnju s tekstilnom tvrtkom s područja Hrvatske ili okolnih zemalja koja bi postala ekskluzivni dobavljač za tržište JI Europe. Ovo je velika prilika domaćim tekstilnim tvrtkama da pokažu koliko su konkurentne i to će im biti svojevrsni tržišni test", rekao je Barišić i dodao da su već kontaktirali s domaćim tvrtkama.

Komentirajte prvi

New Report

Close