Lidl povećao plaće zaposlenicima u trgovinama i skladištima

Autor: Poslovni.hr , 23. travanj 2018. u 10:57
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Uprava Lidla Hrvatska, jednog od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, donijela je odluku o povećanju bruto plaće u prosjeku od 8,5 posto svojim zaposlenicima koji rade u trgovinama i skladištima.

Ovom odlukom, povećanje plaće osjetit će 1.792 zaposlena u ukupno 93 Lidlove trgovine u cijeloj Hrvatskoj te u 2 logističko-distributivna centra u Jastrebarskom i Perušiću.

Kada je riječ o plaćama, Lidl Hrvatska predvodi u visini ukupnih primanja u maloprodajnoj i prehrambenoj industriji, a ovim je potezom još jednom pokazao da su mu zaposlenici najvrijedniji potencijal, u koji vrijedi ulagati.

Ovo povećanje plaća zaposlenika tek je jedno u nizu od početka poslovanja u Hrvatskoj, čime Lidl neprestano dokazuje da su mu zaposlenici, uz kupce, na prvom mjestu. U prošloj poslovnoj godini, koja je bila iznimno uspješna, u skladu s rastom kompanije i širenjem trgovačke mreže i poslovanja, Lidl je zaposlio 463 nova radnika u svim područjima poslovanja – u trgovinama, logističko-distributivnim centrima te centrali.

Komentari (1)
Pogledajte sve

i kolika je plaća?
napisati bez podataka ono super, mogli su reći i plaća narasla 50% sa 2.000 na 3.000 ono burlatno porasla, hehhh

New Report

Close