Ledo donio odluku o povećanju temeljnog kapitala

Autor: Poslovni.hr/Hina , 14. prosinac 2012. u 16:41
Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

Temeljni kapital Leda povećava se sa 83,6 milijuna kuna, na iznos od najviše 119,3 milijuna kuna, a povećanje će se provesti izdavanjem najviše 93.750 novih redovnih dionica.

Glavna skupština Leda na današnjoj je sjednici donijela odluku o povećanju temeljnog kapitala tvrtke izdavanjem najviše 93.750 novih redovnih dionica, navodi se u obavijesti Leda na Zagrebačkoj burzi. Temeljni kapital Leda povećava se sa 83,6 milijuna kuna, na iznos od najviše 119,3 milijuna kuna, a povećanje će se provesti izdavanjem najviše 93.750 novih redovnih dionica, pojedinačne nominalne vrijednosti 380 kuna.

Cijena novih dionica utvrdit će se u iznosu od najmanje 8.000 kuna po dionici. Nove dionice prodavat će se isključivo kvalificiranim ulagateljima, a minimalni upis je 400.000 kuna.

Upis i uplata novih dionica vršit će se na način objavljen u javnom pozivu za upis novih dionica, a Uprava Leda će javni poziv objaviti u roku od najviše tri dana od dana donošenja odluke.

Izdanje novih dionica smatrat će se uspješno izvršenim ako se u roku određenom za upis i uplatu upiše i uplati najmanje 60 posto ukupnog iznosa izdanja, odnosno najmanje 56.250 novih dionica.

Danas su održane i sjednice Uprave i Nadzornog odbora Leda na kojima je određen raspon cijene za nove dionice od 8.000 do 9.000 kuna po dionici.

Komentari (3)
Pogledajte sve

@frankie
Kolega, svaka čast [emo_smijesak]

Harpija ne smijes tako bogohulit na ovom forumu.Ovdje je Toda Bog jedini i nemaj ni jednog drugog Boga osim njega.

Ovo je više nego strašno, legalna pljačka stoljeća. Srećom u nesreći što je Evropi glavni i prvi cilj vratit Todorića tamo di je i počeo. Natrag u jeftine hlače šupljih džepova ali ovaj put od zatvorske uniforme. U društvu svoje djece, žene i najmilijih političkih poslušnika.

New Report

Close