Konzum broj 1. u kvaliteti prema mišljenju potrošača

Autor: Poslovni.hr , 03. ožujak 2017. u 11:35
Foto: Miranda Cikotić / Pixsell

Uz brojna unaprjeđenja u svojim prodavaonicama, Konzum je napravio i značajan iskorak u segmentu online trgovine.

Prema posljednjem specijaliziranom QUDAL istraživanju koje je provela švicarska kuća ICERITAS, hrvatski građani smatraju da im Konzum nudi najvišu razinu kvalitete kada je riječ o maloprodajnim lancima.

Nakon prestižne nagrade IGD-a, vodeće strukovne organizacije na području trgovine, koja je u prosincu prošle godine uvrstila Super Konzum Radničku na listu 15 najboljih svjetskih trgovina, priznanja za Konzum nastavljaju se i u ovoj godini.  Priznanje potrošača za kvalitetu rezultat je kontinuiranih ulaganja u modernizaciju prodavaonica, unaprjeđenje usluga i asortimana, u kojem je u dijelu svježih proizvoda više od 85 posto hrvatskog porijekla. Kontinuirana suradnja s domaćim proizvođačima omogućila je vrhunsku ponudu svježih namirnica na policama Konzuma, koju su potrošači prepoznali i nagradili povjerenjem.

Uz brojna unaprjeđenja u svojim prodavaonicama, Konzum je napravio i značajan iskorak u segmentu online trgovine. Novi koncept online trgovine, Konzum klik,  predstavljen je krajem 2015. godine, a već u prvoj godini poslovanja zabilježio je više od 100.000 narudžbi te rast prodaje preko 40 posto. Kontinuirana poboljšanja usluge Konzum klika, prate i edukacije zaposlenika koji prolaze posebnu obuku za kontrolu kvalitete i slaganje namirnica, kako bi kupcima omogućili dostavu naručenih artikala u savršenom stanju,

Na odabir Konzuma kao lanca koji nudi najvišu razinu kvalitete svakako utječe i iskorak Konzum u segmentu nagrađivanja vjernosti potrošača. Konzum je u listopadu prošle godine pokrenuo i MultiPlusCard cijene, uz koje korisnici MultiPlusCard kartice ostvaruju značajne uštede na više od 1.000 proizvoda svakog mjeseca. MultiPlusCard cijena vrijedi u svim prodavaonicama Konzuma, neovisno o njihovoj veličini tako da je uvijek prilikom kupnje moguće ostvariti uštedu uz MultiPlusCard karticu.

''Svako novo priznanje i nagrada za kvalitetu veseli, a posebno ona priznanja koja dolaze od naših kupaca. To je potvrda ispravnosti naše poslovne strategije i kontinuiranog unaprjeđenja u našim prodavaonicama. Inovativnost i razumijevanje potreba kupaca, vrijednosti su na kojima gradimo svoj uspjeh. Ponosni smo na još jedno priznanje potrošača prema QUDAL istraživanju i vjerujemo kako ćemo ga opravdati novim iskoracima u nadolazećem periodu“- , izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Konzuma.

Komentari (5)
Pogledajte sve

Plaćeni oglas??

Prestrašno…

nije gospodo nikakva zafrkancija, niti vic, anketa je rađena među umirovljeničkom populacijom, četvrtkom na ulazu u Konzum

konzum i kvaliteta? to je nekakav loš vic?

New Report

Close