INFOGRAFIKA: Vipnet zapošljava mlade ljude bez radnog iskustva

Autor: Poslodavac Partner , 18. veljača 2014. u 13:16
Radne prostorije Vipneta; Photo: Marko Prpić/PIXSELL

Osim stručnih kompetencija i iskustva, veliku ulogu u realizaciji zahtjevnih ciljeva igra i motivacija zaposlenika.

Prepoznatljiva korporativna kultura, sustavan razvoj zaposlenika, prepoznavanje i nagrađivanje učinka te briga oko razvoja karijere i talenata, godinama su značajke koje Vipnet smještaju u sam vrh liste najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj.

Tretirajući svoje zaposlenike kao najveću vrijednost kompanije, Vipnet je rastao zajedno sa svojim ljudima i danas je u mogućnosti ponuditi jedne od najboljih radnih uvjeta u Hrvatskoj. Biti dio Vipnetova tima je dinamično, ali i zabavno.

Osim stručnih kompetencija i iskustva, veliku ulogu u realizaciji zahtjevnih ciljeva igra i motivacija zaposlenika. Stoga se svake godine redovito ispituje organizacijska klima, a povratne informacije rezultiraju konkretnim akcijama usavršavanja pojedinih aspekata rada što vodi jačanju zajedništva i boljim rezultatima.

Potencijal zaposlenika ne prolazi nezapaženo pa se tako zaposlenici koji pokazuju visoku razinu učinka i potencijal za daljnji razvoj karijere uključuju u ekskluzivne programe razvoja talenata, a kao dio Telekom Austria grupe, pojedinci mogu ući u sustav razmjene s nekom od sestrinskih kompanija.

U želji da stvori  snažniju zajednicu mladih i sposobnih ljudi te potakne pozitivne trendove zapošljavanja mladih bez radnog iskustva, Vipnet je ove godine predstavio sveobuhvatni jednogodišnji plaćeni program profesionalnog i poslovnog usavršavanja – Vip alumni.  Izražena razvojna komponenta ovog programa alumnije će naučiti kako se snalaziti u različitim poslovnim situacijama te će ih osposobiti za svakodnevne poslovne izazove na tržištu rada. Više o programu i načino prijave možete pronaći na sljedećem linku.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close