Francku prestižni 
njemački certifikat

Autor: Poslovni.hr , 05. rujan 2016. u 22:00
Foto: Damir Špehar / Pixsell

Franck je usvojio i Politiku energetske učinkovitosti s ciljem kontinuiranog smanjenja potrošnje energije, smanjenja emisija stakleničkih plinova i onečišćenja okoliša.

Franck i Adria Snack Company stekli su međunarodno priznati International Featured Standard Food (IFS Food) certifikat. Kako pojašnjavaju iz Francka, IFS certifikat jamči trgovačkim lancima jednoobraznost pristupa i stabilnost zajamčene razine kvalitete i sigurnosti prehrambenih proizvoda privatnih robnih marki. Certifikacijska revizija prema IFS Food standardu potvrdila je da obje kompanije zadovoljavaju visoku razinu usklađenosti sa standardom u tvornicama u Zagrebu i Hercegovcu.

“IFS certifikat osigurava visoku razinu transparentnosti cjelokupnog lanca proizvodnje i isporuke naših proizvoda iz kategorija kave, čaja i snacka s naglaskom na sigurnost hrane, što je posebno važno za proizvodnju trgovačkih marki, posebice iz kategorije snacka i instant mješavina. Ovo je dodatna potvrda izvrsnosti naših proizvodnih procesa i osiguranja vrhunske kvalitete proizvoda“, istaknula je Zdenka Milinović Bujan, direktorica za osiguranje kvalitete u Francku. Višemjesečne pripreme prethodile su samom procesu revizije koju je provela certifikacijska kuća DNV. Uz IFS certifikat, Franck je nedavno uspješno certificirao i sustav upravljanja energijom, kao i certifikacijski audit halal kvalitete.

Franck je usvojio i Politiku energetske učinkovitosti s ciljem kontinuiranog smanjenja potrošnje energije, smanjenja emisija stakleničkih plinova i onečišćenja okoliša. IFS certifikat su 2002. pokrenuli njemački maloprodajni lanci, a kojom se jamči sigurnost i visoka razina kvalitete prehrambenih proizvoda privatnih robnih marki trgovačkih lanaca. Adria Snack Company je joint venture Francka i njemačkog Intersnacka za proizvodnju čipsa i ostalih grickalica.

Komentirajte prvi

New Report

Close