FOTO: Pogledajte kako izgleda novi Klara Premium Store na Zrinjevcu

Autor: Poslovni.hr , 05. lipanj 2018. u 10:13
Foto: Klara

Dizajn interijera prati gastronomsku ponudu, a potpisuje ga renomirani zagrebački studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft.

Dolaskom novih trendova, kako u gastronomiji, tako i u uređenju interijera, predstavljen je Klara Premium Store u zelenoj oazi Zagreba, u neposrednoj blizini šarmantnog parka Zrinjevac.

S novom filozofijom, od sada svojim kupcima, uz dobro poznati asortiman pekarskih proizvoda, slastica i kave, a koji će biti proširen novim proizvodima poput popularnih bagel peciva, raznih premium sendviča, bezglutenske ponude proizvoda i američkih krafni (donuts), Klara nudi i atraktivan kutak sa znanstveno – nutricionističkim osmišljenim asortimanom naziva 

Dizajn interijera prati gastronomsku ponudu, a potpisuje ga renomirani zagrebački studio za arhitekturu i dizajn interijera Stairwell&Loft, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

U suradnji sa Stairwell&Loft studijem, Klara nastavlja širiti novi koncept maloprodaje. Tako je u Biogradu na Moru upravo otvorena nova Klarina pekarna pod nazivom ‘Klara Bakery Store’, a u istom gradu uskoro pripremaju otvorenje ‘Klara Beach House’ koncepta sezonskog ugostiteljskog objekta na plaži.

Komentirajte prvi

New Report

Close